Celeb

2024.07.25. 16:30

Vadállattá változott Beat

Fehér Tibor, alias „Beat” botrányaitól már évek óta hangos a bulvársajtó. A lecsúszott rapper körül mindig áll a bál, most viszont egy olyan lépésre szánta el magát, amitől élete rendbetételét reméli…

Nool.hu

Az egykori sztárzenésznek már jó ideje nincs fedél a feje felett, és fellépések híján stabil bevétele sem. Volt feleségével és fiával is összerúgta a port, a tavaly januári nagykoncert sem hozta meg a várt áttörést, a súlyos anyagi veszteséggel zárt koncert után tagok is egy életre összevesztek egymással.

Fekete Vonat Beat
A Fekete Vonat már a múlté, Fehér Tibor, alias „Beat”, pedig most már „Beast” is
Forrás: TV2 Mokka

Közösségi felületén rendszeresen számolt be újabb és újabb terveiről, amikből aztán végül semmi sem valósul meg. Legújabb elgondolását is a napokban jelentette be hivatalos Facebook-oldalán – szúrta ki a Bors

Tervei szerint ezentúl új előadói néven fog szerepelni, és senki se lepődjön meg, ha olyan zenéket szerez ezentúl, amelyeket még nem hallhatott tőle a közönsége. Az ok pedig az, hogy többé nem hajlandó köntörfalazni, ha valami nyomja a lelkét. Régebbi szerzeményiben egyértelműen felfedezhetők a régi stílusjegyek, és mostanában valami más, valami új is. Egyértelmű, hogy a zenész személyisége változáson megy keresztül, ami megmutatkozik a szerzeményeiben is.

BEAST az új művésznevem... de maradok én a Beat is, tehát nem változtatok nevet...eztán is lesz Beat és Beat dal is... amikor pozitív töltetű a dolog amit közölni fogok. Ám... nagyot változott a világ és van, hogy semmit nem érsz a „ jófiú” image-el. Tehát mikor elegem lesz és nem köntörfalazok és akár kimondom: a gonoszhoz fohászkodom, akkor azt is vállalom és a „szörnyeteg” névvel fémjelzem. ☆BEAT IS THE BEAST☆ Minden emberben ott él a jó és a rossz is... kár tagadni!

– írta a zenész a közösségi oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában