Bulvár

2024.06.02. 10:08

Radics Giginek nyomós oka van rá, miért nem mutatja meg a kislányát

Radics Gigi elárulta, miért nem mutatja meg a lányát.

Az énekesnő tudatos döntött úgy, hogy gyermekét nem mutatja meg túl gyakran a nagy nyilvánosság előtt, hiszen nem szeretné őt kirakatba tenni. – írja a Blikk.


Megosztó és érzékeny a téma alapvetően, hogyan is mutassuk meg a gyerekeinket a közösségi média felületein. Sokan nagy örömmel tesznek ki fotót nap mint nap az internetre csemetéikről, hiszen büszkék rájuk és ezt másokkal is tudatni szeretnék. Azonban amennyi előnye van, annyi hátránya is lehet. Radics Gigi már a kislánya születése előtt döntést hozott az ügyben, hogy mennyire fogja a nagyközönség elé tárni a fotóit. A véleménye az, hogy hiába ismert énekesnő és az arcát egy ország ismeri, a lánya nem teljesen biztos, hogy ilyen életforma mellett fog dönteni. Már kiskora óta igyekszik megőrizni a privát szféráját, hogy a kicsi maga tudjon dönteni a közösségi oldalak használatáról, amikor már elég érett lett ehhez. 

„Ez egy jó döntés volt, döntse el majd ő, hogy szeretne-e az enyémhez hasonló életet élni vagy inkább elzárkózna ettől. Nehéz megtalálni ebben az arany középutat, de úgy érzem, jó úton haladok ennek kapcsán" – árulta el az énekesnő, akik gyermeke képernyőidejét is igyekszik minimalizálni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában