Bulvár

2024.06.07. 13:44

Görög Zita büszkén vállalja 16 éves lánya tettét

Görög Zita nagyon ritkán oszt meg felvételt lányáról az interneten, de most kivételt tett.

Görög Zita korábban úgy vélekedett nem túl jó döntés csemetéjéről megosztani fotót a közösségi oldalakon. A napokban azonban kivételt tett, hiszen nagyon büszke a 16 éves Lottira. A lánya nagyon hasonlít rá, le sem tagadhatnák egymást. Bár a modellnek három gyereke is van, nem gyakran oszt meg velük közös tartalmakat, ugyanis óvja a magánéletét. Seres Attila koreográfustól 2007-ben született meg a legnagyobb fia, Milán, majd 2008-ban a Lotti nevet kapó lányuk. Később azonban tönkrement a kapcsolatuk, így 2018-ban már Laczkó Zsolt futballistának szült még egy kisfiút, Timont. – írja a Blikk.

Lotti egyik hobbija a tánc, amit nagyobb közönség előtt is szívesen bemutat. Csapatban mutatta meg tehetségét. A lánya láthatóan boldog és feltölti az egészséges hobbija. Az After School Dance School csapatában táncol, a produkcióról készült videót pedig Zita is megosztotta Instagram oldalán. 

A torkomban dobogott a szívem, úgy izgultam érte. A versenyekhez, fellépésekhez már hozzászokott, de most felnőtt, profi táncosokkal dolgoztak


– írta a felvételhez Zita.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában