Bulvár

2024.05.02. 16:41

Romazuri: ilyen lesz a megújult valóságshow Gáspárékkal

Ősztől számos új műsorral készül az ország legnézettebb csatornája, a TV2. Jönnek újak, lesznek régiek, de a csatorna legnagyobb durranása valószínűleg a nógrádi celebcsalád mindennapjait bemutató „Gáspárék” lesz.

Nool.hu

Tizennégy évnyi szünet után visszatér a képernyőre Gáspár Győző és családja, akik éveken át szórakoztatták a közönséget egykori valóságshow-jukkal. Bár szinte mindenki azt mondta egykor, hogy nem követi figyelemmel a műsort, mégis hatalmas népszerűségnek örvendett, épp ezért döntött úgy a TV2, hogy sok más egyéb mellett ezt is műsorra tűzi újra.

Az előttünk álló őszi szezon tévéműsorait a TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor jelentette be a múlt héten. A már korábban nyilvánosságra hozott produkciók mellett bejelentette, hogy érkezik az 1% Club, ami egy interaktív országteszt, valamint visszatérnek a csatornára Gáspárék, egy ízig-vérig „Győzis” realityben – írta közleményben a TV2 Csoport.

2024-ig kellett várni, hogy újra induljon a műsor, amit „soha, senki nem nézett” – írta a videó mellé Gáspár Győző, melyben Gáspár Bea is feltűnik, és a fényűzésből most sem lesz hiány. Azt azonban nem tudni, hogy a sztárpár két lányának milyen szerepe lesz a folytatásban.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!