Romazuri

2024.05.03. 17:15

Gáspárék: sejtelmes utalást tett rá a család, hova költöztek

Közel 30 kiló feleslegtől szabadult meg az elmúlt hónapokban Gáspár Győző. A nagy átalakulást sokan azzal a stresszel is magyarázzák, ami a család új házának felépítésével járt.

Nool.hu

Ősszel újra „megnyitja a kapuit” a nógrádmegyeri celebfamília villája. Az ország legikonikusabb valóságshow-ja nyilván sok újdonságot hoz majd magával, a legfontosabb különbség a régi műsorhoz képest mégis a helyszín lesz, hiszen a família az elmúlt hetekben új házba költözött.

Na de hol is van ez a ház?

Győző hetek óta hallgat arról, hogy pontosan hol áll az új álomotthon, a titkolózása pedig nagyon furcsa annak fényében, hogy nemsokára az egész országot beengedi majd a nappalijába – ha csak oda... Szóval látszólag nem sok értelme van az információ visszatartásának, de az énekes mégis ragaszkodik ahhoz, hogy idő előtt ne tudja meg a nép, hogy hol kell majd őket keresni. Persze, az új szomszédok már tisztában vannak a sorsukkal, de jó hír, hogy nem tiltakoznak ellene. A Bors megkereste a témában Gáspár Győzőt, hátha ad valami támpontot a rajongóknak. Nos, adott…

Annyit elárulhatok, hogy Budapesttől körülbelül húsz kilométerre áll a ház. Mogyoródon? Gödöllőn? Esetleg Gödön? Ezt találják ki az olvasók!

 – válaszolta a lap megkeresésére a celeb.

Egyenőre még nem tudni, melyik településen van a család új villája
Forrás:  Instagram / Gáspár Győző

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!