Fejlesztés

2023.03.12. 11:10

Kelet-Nógrád valamennyi településén előrelépést ígérnek a nyertes pályázatok

Fontos és tartalmas megbeszélést folytatott a TOP Plusz pályázatokról Becsó Zsolt, Kelet-Nógrád országgyűlési képviselője, Skuczi Nándor közgyűlési elnök és Oláh Gábor helyettes államtitkár a napokban.

N.O.

Becsó Zsolt közösségi oldalán számolt be arról: örömteli, hogy Kelet-Nógrádban nincs olyan település, ahol ne valósulna meg TOP Pluszos pályázat.

A képviselő portálunk érdeklődésére elmondta, hogy szűkebb hazánkban nagyon jól dolgozott a vármegyei önkormányzat és kiválóan előkészítette a teljes folyamatot, hiszen számtalan pozitív döntés már megszületett. A honatya példaként említette az épületek energetikai korszerűsítését, a csapadékvízhez és az útfejlesztésekhez kapcsolódó fejlesztéseket Kelet-Nógrád-szerte.

Hozzátette: vannak néha problémák, amelyeket meg kell oldani, így folyamatosan egyeztetnek. Az országgyűlési képviselő arra is kitért, hogy a Top Plusz esetében nagyon pozitívak a hírek, ráadásul a projektek egy része már megvalósult, a jövőt illetően pedig nagyon biztató jeleket látnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!