CPAC Hungary

2024.05.05. 10:30

Világszínvonalú rendezvényt tettünk le az asztalra (videó)

Magyarország a szabad nyugati világ egyik kiemelkedő bástyája.

MW

A résztvevők a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencián (CPAC Hungary)

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Az első kettő CPAC is nagyon jól sikerült, de most értünk el arra a szintre, hogy valóban – ki merem jelenteni – egy világszínvonalú rendezvényt sikerült a magyar jobboldalnak letennie az asztalra – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Kovács István, az AK stratégiai igazgatója. (A CPAC Hungary magyar szervezője az Alapjogokért Központ.)

Most az a következő feladatunk, hogy az a szellemiség, az a harci kedv, ami ott kézzelfogható volt, ez velünk maradjon. Ez a szövetséget ezt a hálózatot megtöltsük tartalommal, akcióba lendüljünk, azért, hogy – ahogy mondani szoktuk – le tudjuk csapolni a mocsarat először Brüsszelben, majd az év végén Washingtonban is

– fejtette ki.

Az április végi CPAC Hungary-val (a békepárti, antiglobalista nemzeti erők nemzetközi találkozójával) kapcsolatban Kobza Miklós, az AK kreatív vezetője elmondta: hozzá csak olyan visszajelzések jutottak el, hogy leesett a külföldiek álla. Magasan a washingtoni rendezvény felett volt a magyar, ami a szervezettséget illeti a helyszínek nem estek egymástól távol. Jair Bolsonaro volt brazil elnök fia, konkrétan azt mondta, hogy az ő rendezvényüknek ott Brazíliában fel kell nőniük arra a szintre, amit Budapesten tapasztalt – jegyezte meg Kobza Miklós.

Kovács István hangsúlyozta: Magyarországon mindenki elmondhatta a véleményét, szemben Brüsszellel, ahol egy héttel korábban rendőrökkel próbáltak meg bezáratni egy konzervatív nemzeti konferenciát. Amikor arról beszélgetünk, hogy hol van ma demokrácia, hol van ma szabadság, akkor igen, láthatjuk, hogy Budapest a szabad nyugati világnak az egyik kiemelkedő bástyája – hangsúlyozta a stratégiai igazgató.

A Politicón azt olvastam, hogy retteg a brüsszeli elit egy jobboldali (szerintük szélsőjobboldali) áttörés miatt – ismertette az AK kreatív vezetője.

De persze, hogy rettegnek egyébként, ilyen tökkelütött idióták mint a Karácsony Gergely. Szerencsétlen nyomorult annyit tudott kiejteni a száján, hogy klímavészhelyzet. És sopánkodott, hogy micsoda klímavészhelyzet van, de ő annyira jó ember, hogy nagyon jót akar, ő kihirdeti a klímavészhelyzetet. Na most erre Németországban az atomerőműveket bezárják, és úgy égetik a barnakőszenet, mintha nem lenne holnap

– fogalmazott Kobza Miklós.

Az Igazság órájának a fenti adását itt tekinthetik, hallgathatják meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában