Konzultáció

1 órája

Menczer: a gazdasági semlegesség és a nemzeti konzultáció a magyar emberekről szól (videó)

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója leszögezte, Magyarország számára rossz a gazdasági blokkosodás.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

– A blokkosodás, amit ők akarnak, nekünk nagyon rossz – fogalmazott Menczer Tamás a Facebook-oldalára pénteken felötlött videóban az Európai Unió gazdaságpolitikájára utalva. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója elmondta, hogy hazánk magyar választ ad a gazdasági semlegességgel.

A gazdasági semlegesség, és amiről majd most a nemzeti konzultációt indítjuk, mindannyiunkról szól

– tette hozzá.

Menczer Tamás jelezte, a gazdasági semlegesség a családok támogatásáról, a vállalkozók támogatásáról, a lakhatás biztosításáról, megfizethető lakhatásról, a munkáshitelről, a 13. havi nyugdíj megvédéséről, az eddigi eredményeinkről és a jövőbeni céljainkról szól.

„A gazdasági semlegességet úgy lehet megfogalmazni, hogy mi a világon minden irányban szeretnénk együttműködni. Keletre is, nyugatra is, délre is”

– ismertette.

A kommunikációs igazgató elmondta, hogy csak így lehet három-hat százalékos gazdasági növekedést elérni a jövő évben, és ez a növekedés teszi lehetővé azt, hogy az embereket érintő intézkedéseket végre tudjuk hajtani.

Közösen meg tudjuk csinálni, Magyarország meg tudja csinálni, és ha támogatnak bennünket a nemzeti konzultáció során, akkor meg is fogjuk csinálni

– szögezte le Menczer Tamás

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában