Sarkos vélemények

3 órája

"Magyar Péter egy bohóc", "múló pillanat" – ezt gondolja az utca embere a Tisza Párt elnökéről (videó)

A Vox Populi legújabb adásában arról kérdezték az utca emberét, hogyan látja Magyar Péter politikai pályáját az EP választás óta, az ötkertes botránnyal és a korrupciógyanús ügyeivel a háta mögött – derül ki a Patrióta videójából.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke

Forrás: MW

Fotó: Markovics Gábor

Láthatóan elindult a lejtőn Magyar Péter, az utóbbi hetekben kudarcot kudarcra halmoz. Múlt szombaton az MTVA székháza előtt tartott tüntetést a baloldali politikus, azonban a várakozásokkal ellentétben alig pár ezer ember jelent meg a demonstráción. Előzetesen a Tisza Párt vezére százezres tömegről beszélt, ám láthatóan elfogyott a lendület – idézi fel cikkében a Magyar Nemzet.

A videót itt nézheti meg:

Magyar Márton hallgat a testvérével közös, gyanús ügyeikről

Havi 750 ezer forintért végzett kommunikációs tanácsadói feladatokat a Volánbusznál Magyar Péter öccse, ugyanabban az évben amikor Magyar Péter a cég igazgatóságában ült. Az újabb gyanús együttműködéssel kapcsolatban a Magyar Nemzet ismét megkereste Magyar Mártont, aki azonban nem volt hajlandó válaszolni semmilyen kérdésre – írják.

Magyar Márton külső kommunikációs munkatársként több mint nyolcmillió forintra tehetett szert tizenegy hónap alatt. Ráadásul a két testvér lényegében éppen egy időben kapott állást a Volánnál: Magyar Mártonnal 2023 februárjával kötöttek szerződést, Magyar Pétert pedig márciusban nevezték ki a cég igazgatósági tagjává.

A lap információi szerint Magyar Márton az MTVA-nak dolgozott 2023. szeptemberétől, a Családfamesék című műsor kreatív szerkesztőjeként. Annak az MTVA-nak ahol Magyar Péter a közelmúltban tüntetést szervezett. Magyar Márton érdemben nem volt hajlandó kommentálni az ügyeket. 

 

 

 

 

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában