Labdarúgás

Tegnap, 8:48

Velkiben diadalmaskodott az SKSE öregfiúk

Ismét pályára lépett az SKSE öregfiúk csapata, amely alkalmával a Losonc szenior gárdájával néztek farkasszemet Velkiben.

Nool.hu

Az SKSE öregfiúk együttese magabiztos győzelmet aratott

Fotó: Beküldött

Az idén 47 éves SKSE öregfiúk labdarúgó csapata a losonci senior gárda meghívására Szlovákiában, Velkiben vendégeskedett. A nagyszerűen előkészített pályán, remek iramú és sportszerű mérkőzésen, az első félidőben a hazaiak szereztek vezetést. A vendégek gyors ellentámadásokkal és szép gólokkal fordítottak. A második félidőben a hazaiak egy szép találattal csökkentették a hátrányt. A kohászok frissebben mozogtak, jól felépített támadásokat vezettek és Balázs, valamint Horváth vezetésével tovább növelték az előnyüket. A korrekt játékvezetés mellett lebonyolított találkozón a vendégek megérdemelt győzelmet arattak.

Az Old Boys Pelikan Losonc csapata
Az Old Boys Pelikan Losonc csapata
Fotó: Beküldött

Old Boys Pelikan Losonc – SKSE öregfiúk 2–5 (1–3)
Velki. Játékvezető: Melicher Milan. 
Old Boys Pelikan Losonc: Csipcsala – Adamik, Kehér, Nagy, Bednár, Hrivnak, Berki, Hukel, Pravda, Balázs S., Kotruch M. Csere: Borik, Cakó, Hodul, Kostál, Kotruch L., Kucbel, Malatinec, Molnár. Menedzser: Peter Pravda. Klubelnök: Kucsera György.
SKSE öregfiúk: Krizsanyik - Egeresi, Polaneczky, Juhász, Jambrik, Kiska, Horváth K., Balázs A., Rusznyák, Grúz, Kiss. Csere: Bartus, Fekete, Szabó I., Szabó Sz. Csapatvezető: Németh Csaba.
Góllövők: Balázs S., Nagy, ill. Balázs A., Bartus, Horváth K., Kiska, Kiss.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában