Gyász

3 órája

Tragikus hirtelenséggel elhunyt az SBTC hétvégi ellenfelének névadó szponzora

Az SBTC együttese hétvégén a Füzesabony csapatának vendége lesz az NB III. osztály, Észak-Keleti csoportjának 10. fordulójának mérkőzésén. Sajnálatos esemény árnyékolja majd be az összecsapást, hiszen a házigazdák névadó szponzora Erőss Róbert, az elmúlt bajnoki összecsapást követően tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Nool.hu

Mint azt a heol.hu közölte, életének 44. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt a Füzesabony SC-Erőss út NB III.-as labdarúgó-csapatának névadó szponzora.
 

Erőss Róbert elhunyta felfoghatatlan veszteség
Erőss Róbert elhunyta felfoghatatlan veszteség
Forrás: heol.hu

Vasárnap még jelen volt NB III.-as csapata Tiszaújváros elleni meccsén (0–0) Erőss Róbert. Információink szerint este azonban rosszullétre panaszkodott, majd hazatért poroszlói otthonába, ahol a hajnali órákban elhunyt. Halála felfoghatatlan veszteség nemcsak Füzesabony, de Heves vármegye sportélete és közössége számára.
Hétfőn este a Füzesabony SC-Erőss út NB III.-as csapatának futballistái, a klubvezetőség tagjai, továbbá néhány támogató jelenlétében emlékeztek néma csendben Erőss Róbertre.
Az SBTC együttese hétvégén Füzesabonyba látogat, ahol a gyász jegyében rendezik majd meg a bajnoki összecsapást. A fekete-fehér gárda vezetősége levélben és közösségi oldalán is részvétet nyilvánított vasárnapi ellenfelének, az őket ért veszteség miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában