Teke

23 órája

Továbbra is várni kell a Salgóbátony első győzelmére

A Szuperliga hétvégi körében egy jó formában lévő, jó játékosokból álló alakulat érkezett Bátonyterenyére.

Nool.hu

Ahogy a Salgóbátony TK közösségi oldalán beszámoltak róla, a hazaiknál újra számíthattak Stréer Tamásra, így rögtön dobóállásba is lépett az első körben, ahol ugyan kevesebb ütött fával, de több nyert szettel megszerezte a csapatpontot. A másik oldalon Telek Tamás kapott lehetőséget, de a végig jól játszó és a nap legjobb eredményét elérő Horváth Márton (622) esélyt nem adva gyűjtötte be a szettpontokat és így a csapatpontot is. 

Sáfár Zoltán pontot szerzett
Sáfár Zoltán pontot szerzett
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool

Második sorban Kiss Máté és Sáfár Zoltán húzott kesztyűt. Kiss ki-ki meccsben maradt alul, Sáfár pedig a fahátrányt jelentősen ledolgozva, stabilan szerezte meg a csapatpontot, így 2:2-ről, hat fa hátrányról folytathatták a csapatok. 

Utolsó körben Balázs Péter és Bóta Ervin gurított a pályán. Balázsnak nem úgy ment, ahogy szerette volna és ezt ellenfel könyörtelenül ki is használta, és 2:2-es szettarány mellett a több ütött fával vitte a csapatpontot. Bóta végig kiélezett mérkőzést játszott, pontosztozkodás lett a vége és ezzel ki is alakult a 2,5-5,5 arányú vereség. 

„Gratulálunk a Balogunyom TK csapatának és további sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban. Megyünk tovább, dolgozunk tovább” – fogalmaztak a bejegyezésben. 

Szuperliga, 5. forduló: 
Salgóbátony TK – Balogunyom TK 2,5–5,5 (3405–3435) 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában