Asztalitenisz

Tegnap, 5:59

Nem tudtak élni győzelmi esélyeikkel a szécsényi asztaliteniszezők

A Szerva ASE csapatvezetője szerint ilyen nem fordulhat többet elő.

Nool.hu

Győzelmi esélyekkel utaztak a szécsényi asztaliteniszezők ahhoz a csapathoz, amelyik a sorsolás és halasztások miatt még nem játszott bajnokit ebben a szezonban.

A Szerva ASE csapata (balról): Marko Petkov, Kizakisz Georgiosz, Demeter Lehel, Salamon István és Németh János
A Szerva ASE csapata (balról): Marko Petkov, Kizakisz Georgiosz, Demeter Lehel, Salamon István és Németh János
Forrás: Beküldött fotó

Salamon István csapatvezető arról számolt be munkatársunknak, hogy a páros játék után vezettek a vendégek, mert szép játékkal hozták a kőtelezőt. Az egyéni küzdelem is rendben indult, Demeter meggyőző játékkal nyert, Petkov pedig 2–0-ra is vezetett. Ekkor azonban érthetetlen módon más játékot produkált, így vesztesen hagyta el az asztalt, több mérkőzéslabdája ellenére.

Demeter ugyan visszajött a mérkőzésbe szetthátrányokból, de a vége újabb meglepetésre vereség lett. Petkov hozta a meccsét, így 3–3 volt az állás a két utánpótlás játéka előtt. A szécsényi Nikosznak azt a hazai játékost kellett volna megvernie, aki pár hete legyőzte az iráni fiatal válogatottat, aki korábban megverte a világelso kínait. A ranglistán elfoglalt helyezések ellenére Nikosz 2–1-es vezetésre és 9–9-re állt. De azt a két pontot már ne sikerült megszereznie, ezzel fájó vereség lett a vége.

Extraliga, 4. forduló: 
Félegyházi ASI – Szerva ASE I. 4–3
A Szerva ASE győzelmei: Marko Petkov-Németh János páros, Marko Petkov, Demeter Lehel.

Salamon István: – A megnyert páros mérkőzés után jött két nem várt egyéni vereség. Ez többet nem fordulhat elő, ha szeretnénk elérni a kitűzött célt, és a játékosok még jövőre is szécsényi színekben szeretnének játszani.

A bajnokság állása: 1. Jolywood Soltvadkerti TE 9 pont, 2. Komlói Bányász 9, 3. Szerva ASE I. 8, 4. Celldömölki VSE Vulkán Fürdő I. 7, 5. PTE PEAC Kalo-Méh I. 6, 6. Félegyházi ASI 6, 7. MTE 1904-Hoffer 5, 8. Honvéd Szondi György SE I. 5, 9. Győri Elektromos VSK I. 4, 10. Szegedi Asztalitenisz Club 3, 11. Szombathelyi Asztalitenisz Kör - Sportiskola 2.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában