Labdarúgás

2 órája

Ismét nyert az SBTC együttese

A tizenharmadik forduló mérkőzéseivel folytatódott az NB III. osztály, Észak-keleti csoportjának megmérettetése, amely alkalmával az SBTC együttese a Sényő gárdáját látta vendégül vasárnap délután a Szojka Ferenc Stadionban.

Langa Attila

A mérkőzést megelőző pillanatokban, megemlékeztek a közelmúltban elhunyt Szabó Gézáról, az SBTC egykori kiváló mesteredzőjéről. 

Szabó Gézáról is megemlékeztek a mérkőzés előtt
Szabó Gézáról, az az SBTC egykori kiváló edzőjéről is megemlékeztek a mérkőzés előtt
Forrás:  Nool.hu


A kezdő sípszót követően a hazaiak szinte az öltözőben maradtak, hiszen nagyon enerváltan játszottak. A vendégek ezt ki is használták és több veszélyes helyzetet alakítottak ki, de vezetésüket egy jól eltalált szabadrúgással szerezték meg. Negyedóra elteltével sikerült felvenni a meccs ritmusát a salgótarjániaknak, akik egyre inkább magukhoz ragadták a játék irányítását, majd egy kezezést követően megítélt büntetőből egyenlítettek, amelyet Filkor Benjámin magabiztosan értékesített. A lendületben maradt fekete-fehérek nagy intenzitással rohamoztak tovább, de a lehetőségeiket nem tudták újabb gólra váltani.
A fordulás után kiegyenlített lett a játék, majd egyre inkább a férfias küzdelem dominált, amelyben kiemelkedőt nyújtott a sényői csapat, de a vezetést a Stécé szerezte meg, amikor Klajban harcolt meg egy előre ívelt labdáért, majd a kapu elé lőtt játékszert Filkor Márkó sodorta a hálóba. Ezt követően hősiesen védekeztek a hazaiak, akiknek a védekezésén nem találtak fogást a vendégek, továbbá egy gyors ellentámadás végén Boros állította be a 3-1-es végeredményt, így újabb fontos három pontot szereztek a fekete-fehérek.

NB III. osztály, Észak-Keleti csoport, 13. forduló:
SBTC – Sényő FC 3–1 (1–1)
Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 210 néző. Vezette: Sveda M. (Végh M., Kondákor T.). SBTC: Szalay – Farkas K., Csuka, Kálmán, Nagy, Boros, Köböl, Filkor B. (Héjjas, 66.), Mátyás (Klajban, 58.), Filkor M. Horváth (Csutora, 86.). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd. Sényő: Talián – Vámos G. (Erdei, 66.), Kozák (Márton, 54.), Vámos M., Orosz (Szopkó, 75.), Ur, Szokol, Farkas M., Varga, Csáki (Schmidt, 46.), Kapanica K. Gl.: Filkor B. (31.), Filkor M. (75.), Boros (95.), ill. Varga (8.). Sárga lap: Horváth, Nagy, Boros, Klajban, ill. Farkas M., Szokol.

Sebestyén Szilárd: – Rosszul kezdtük a mérkőzést, de ismét hatalmas akarattal játszottunk, így sikerült magunkra találni. Három gólt is szereztünk, továbbá nagyjából ennyi helyzetet még el is puskáztunk, így azt gondolom, teljesen megérdemelten nyertük meg az összecsapást, amely helyenként elég kemény párharcokat hozott. 

A forduló mérkőzéseinek eredményei és a tabella IDE KATTINTVA érhető el!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában