Futsal

3 órája

Bravúros sikert ért el az SVSE

Bravúros győzelmet aratott a Salgótarjáni VSE férfi futsal csapata a Magyar Kupában.

Nool.hu

Ahogy a nógrádifutball.hu is közölte, futsal Magya Kupa mérkőzésen volt érdekelt az SVSE férfi együttese, amely alkalmával tartalékjátékos nélkül diadalmaskodtak a másodosztályú ellenfelükkel szemben.
Férfi Futsal Magyar Kupa, 1. forduló:

Salgótarjáni VSE – Kolorcity Kazincbarcika-PSE 6–5 (3–1)

Salgótarján, Városi Sportcsarnok. Vezette: Deme R., Tamási P. (Szabó B.)

SVSE: Horváth B. - Jakab, Stark, Horváth T., Banka. Játékos-edző: Stark János.

PSE: Gergely - Varga, Horváth Zs., Bortnyák, Szabó D. Cserék: Juhász, Lekli, Madarász, Dálnoki.

Sárga lap: Jakab, ill. Madarász

Gl.: Banka (14., 17.), Horváth T. (18.), Stark (35.), Jakab (37., 39.), ill. Varga (13., 28.), Lekli (29., 39.), Bortnyák (35.)

ifj. Stark János: – Sajnos elég kevesen jöttünk össze a mérkőzésre, ezért őszintén bevallva, az elején a tisztes helytállást tűztük ki célul csapaton belül. Azonban, ahogy telt az idő, a mérkőzésen, azt vettük észre, ellenfelünk hiába magasabban jegyzett gárda, akik nagyobb létszámban érkeztek, mégsem volt minőségbeli különbség a két csapat között. Bár a két félidő végére már elfáradtunk, nagy küzdeni akarással sikerült ezt a kiemelkedő eredményt elérni. Azt gondolom, bőven erőn felül teljesített minden játékos, aki ma pályára lépett a csapatban! Ez az eredmény biztosan egy jó alapot nyújt a biztató jövő felé!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában