Labdarúgás

2024.09.10. 14:40

Vereséget szenvedett az SKSE öregfiúk csapata

Idegenben szenvedett vereséget az SKSE öregfiúk csapata a Fülekpüspöki otthonában.

Nool.hu

A tizenhetedik éve zajló nemzetközi kupasorozatot idén Pünkösdi József alapító tagjukról nevezték el a kohászok. A kupáért zajló mérkőzéssorozat negyedik összecsapását rendezték meg a hétvégén a szlovák Fülekpüspökiben. A Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata által is támogatott esemény összecsapásán mindkét csapat nagy lendülettel kezdte a mérkőzést, azonban az első félidőben a gólszerzés csak a hazaiaknak sikerült, hiszen a fülekpüspöki három gólt lőtt a vendégvédők asszisztálása mellett. 
A második félidő is hasonlóan telt, azzal a különbséggel, hogy a kohászok megszerezték a becsületgólt. A hazaiak megérdemelt győzelmet arattak, ezzel nagy lépést tettek 2024-ben a kupa megnyerése felé.
PITE-Fülekpüspöki - SKSE öregfiúk 6-1 (3-0) 
Játékvezető: Robert Palicza, Marian Jacsmenik. 
PITE-Fülekpüspöki: Bozó - Bogdány, Ihos, Pataki, Varga, Csúz, Molnár, Lipták, Adamec, Tóth, Kardács. Csere: Ali Ahmad, Bednár, Kalocsai, Stevove. Csapatvezető: Spodniak Ferenc, Tóth Gábor. Menedzser: Tóth László.
SKSE öregfiúk: Babják - Egeresi, Juhász, Bozó, Jambrik, Chován, Fodor, Grúz, Kiss, Rusznyák, Kiska. Csere: Fekete, Szabó I., Szabó Sz., Sztremi. Csapatvezető: Németh Csaba.
Góllövők: Adamec (3), Tóth (2), Lipták, ill. Fodor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában