Tájfutás

2024.09.26. 17:36

Szarvasbőgés miatt marad el a nógrádiakat is érintő bajnokság

El kellett halasztani a régiós versenyt.

Nool.hu

A tájfutók hivatalos (MTFSZ) versenynaptárában szeptember 29-én, Mátraszentimre környékére várták Heves, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyék hosszútávú egyéni bajnokságra előzetesen benevezett korosztályos versenyzőit. 

A szervező Gyöngyösi Tájfutó Klub viszont a napokban a területgazda Egererdő Zrt. kérésének eleget téve, szarvasbőgés miatt a regionális bajnokság küzdelmét október 6.-ra, vasárnapra módosította.

Az új - egyéb, más országos és regionális versenyekkel ütköző - időpont ellenére a nyílt részvételt is biztosító mátrai hosszútávú egyéni bajnokságra a régión kívülről is mintegy másfélszáz indulót várnak. 

A versenyen az első futók rajtja a Mátraszentimre-Bagolyirtás közötti főút mellett húzódó Kis-Átal kő közeli tisztáson lesz délelőtt 11 órakor. A sportági eseményt a gyöngyösi Komjáti Attila vezényli le. A versenypályák kijelölője a szintén gyöngyösi Varga Katalin lesz. A bajnokság ellenőri teendőit ezúttal a mátrakeresztesi Erdélyi Gyula látja el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában