Labdarúgás

3 órája

Negyed órás rövidzárlat okozta a Stécé vesztét

A nyolcadik forduló mérkőzéseivel folytatódott hétvégén az NB III. osztály, Észak-Keleti csoportjának pontvadászata, amely alkalmával az SBTC együttese a Tiszaújváros vendége volt.

A hazaiak rögtön a mérkőzés elején betaláltak, egy védelmi megingást kihasználva, majd egy elkerülhető büntetőt hoztak össze a vendégek, amelyet szintén értékesítettek a hazaiak. Ezt követően változtattak több helyen is a salgótarjániak, amelynek meg lett az eredménye, hiszen az első játékrész végén akár szépíthettek is volna, valamint a fordulás után hosszú percekig a kapujához szögezték a tiszaújvárosiakat. Az adódó lehetőségeiket nem tudták értékesíteni a fekete-fehérek, majd az összecsapás végén egy gyors ellentámadásból még növelte is előnyét a hazai gárda.
Összességében a negyedórás rövidzárlatot leszámítva, egyenlő ellenfelei voltak a vendégek az újvárosiaknak, míg a második játékrészben jobban is játszottak, de ugye gólrúgás nélkül nem lehet meccset nyerni.
 

Az SBTC (fehér mezben) játékosai negyed óra előnyt adtak a Tiszaújvárosnak
Az SBTC (fehér mezben) játékosai negyed óra előnyt adtak a Tiszaújvárosnak 
Fotó: Langa Attila


NB III. osztály, Észak-Keleti csoport, 8. forduló:

Termálfürdő FC Tiszaújváros – SBTC 3–0 (2–0)

Tiszaújváros, 50 néző. Vezette: Hajdú D. (Tőkés R., Kovács Z.).

Tiszaújváros: Czinanó – Papp, Farkas M., Tóth S. (Bencsík, 51.), Butor (Tóth Zs., 71.), Bökönyi (Vitelki, 71.), Lőrincz, Ivánka, Varjas (Kollár, 84.), Nagy D. (Rajsli, 84.), Skripek. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

SBTC: Szalay – Farkas K., Köböl, Kálmán (Csuka, 33.), Petrecsko (Klajban, 26.), Ujhelyi, Horváth M. (Héjjas, 82.), Nagy M., Csutora (Filkor B., 26.), Boros, Csifó (Mátyás, 82.). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.

Gl.: Skripek (2.), Nagy D. (14.), Tóth Zs. (93.). Sárga lap: Tóth S., Varjas, Skripek, ill. Ujhelyi.

Vitelki Zoltán: – Minden összecsapásra úgy készülünk, hogy szeretnénk szinte azonnal eldönteni a mérkőzést. Most ez sikerült, a nagyon szimpatikus salgótarjáni csapat ellen, akik nem álltak be védekezni és úgymond tolták be a buszt, hanem próbáltak futballozni. Az viszont látszott, hogy amíg nincs náluk minőség, addig nem tudnak majd eredményesek lenni.

Sebestyén Szilárd: – Rosszul kezdtük a mérkőzést, hiszen negyed óra alatt kaptunk két egyéni hibából két gólt. Ezt követően próbáltam cserékkel stabilizálni a csapatot, amely sikerült is. Ezt követően több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, de az elmúlt hetekhez hasonlóan ismét kimaradtak a lehetőségeink, amelyek ki is fognak, míg nem tudunk majd télen igazolni olyan játékosokat, akik képesek betalálni.

További eredmények: Mátészalka – Hatvan 0–0, Nyíregyháza II. – Karcag 1–2, DVTK II. – Kisvárda II. 3–0, DEAC – Cigánd 1–0, Sényő – DVSC II. 2–0, Putnok – Füzesabony 4–0, Tiszafüred – Eger 3–1.

A bajnokság állása
A bajnokság állása
Fotó: NMH

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában