Labdarúgás

2024.09.03. 13:22

Magabiztos sikert értek el hazai pályán az SKSE öregfiúk

Szombaton az SKSE öregfiúk labdarúgó csapata a Szarvasgede szenior gárdájával mérkőzött meg.

Nool.hu

A remekül előkészített somoskőújfalui pályán Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata által is támogatott összecsapást láthattak a nézők. A barátságos hangulatú és szép gólokkal tarkított sportszerű mérkőzésen a hazaiak megérdemelten győztek. Jó felkészülés volt a kohászoknak a szeptember 7-én, szombaton sorra kerülő Pünkösdi József Kupa mérkőzésére, amelyet a PITE-Fülekpüspöki ellen játszanak majd.

Az SKSE öregfiúk együttese ismét egy nagyon magabiztos sikert ért el
Az SKSE öregfiúk együttese ismét egy nagyon magabiztos sikert ért el
Beküldött fotó

A hazaiak ajándékkal kedveskedtek az ötvenéves Balázs Attilának és Szeles Gábornak, a hatvanéves Németh Csabának, a hetvenéves Hajdara Ferdinándnak, valamint a nyolcvanéves Antal Lajosnak és Lengyel Zoltánnak. Külön köszöntötték a hetvenéves Ludányi József játékvezetőt, aki 2013 óta szerves résztvevője a csapat hazai mérkőzéseinek, hiszen ötvenegy nagypályás mérkőzésen dirigálta a csapat találkozóit és négy alkalommal sípolt a Pálmai József emléktornán.

A Szarvasgede szenior csapatának nem sok babér termett a salgótarjániak ellen játszott barátságos mérkőzésen
A Szarvasgede szenior csapatának nem sok babér termett a salgótarjániak ellen   
Beküldött fotó

Eredmény: SKSE öregfiúk – Szarvasgede 10–1 (5–1)
Somoskőújfalu. Játékvezető: Ludányi.
SKSE: Sztremi – Szeles, Bozó, Juhász, Jambrik, Chován, Tóth, Szabó Sz., Fülöp, Grúz, Kiss. Csere: Babják, Balázs, Egeresi, Fekete, Halász, Horváth, Szabó I. Csapatvezető: Németh Csaba. Szarvasgede: Markolt – Csorba J., Márta, Bacskai, Divald, Varga, Kocza, Podobén, Gere, Pintér, Lászlók. Csere: Mlinárcsek, Vincze. Csapatvezető: Divald Szabolcs. Gl.: Fülöp (3), Balázs (2), Grúz (2), Chován, Kiss, Szabó I., ill. Gere.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában