Teke

2024.09.12. 09:47

A legmagasabb szinten kezdi meg a Salgóbátony

A Szuperligába jutott Salgóbátony TK csapata szombaton kezdi meg szereplését, de az NB II.-ben érdekelt második számú csapatuk is hazai pályán szerepel.

Nool.hu

NB II., Keleti csoport, 1. forduló

Salgóbátony TK II. – Sajóbábonyi VTE
Szeptember 14., 9.30.

legmagasabb szinten
Nagy meccseket rendeznek a bátonyterenyei pályán
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool

Megújult játékoskerettel vág neki az egyesület második számú csapata az NB II.-es bajnokságnak. A csapat magját régi, rutinos játékosok alkotják, őket egészítették ki visszatérőkkel, ezzel új, fiatalos lendületet adva a játékuknak.

– Nem titkoltan a dobogóért szállnak harcba a Keleti csoportban. Vendégük a tavalyi szezon bronzérmes csapata lesz, a Sajóbábony soraiban régi ismerősöket fogadhat újra a bátonyi tekepálya – harangozta be a találkozót a csapat játékosa, Sáfár Zoltán.

Szuperliga, 1. forduló

Salgóbátony TK I. – KÖFÉM SC
Szeptember 14., 14 óra.

A tavalyi évad sikere után a holtszezonban az eddig is erős alapemberek mellé tovább erősített a legmagasabb osztályra készülő csapat. Simon Alexander személyében egy igazán képzett, magas színvonalat biztosító játékos érkezett a füleki „testvércsapattól”. A Nádújfalu megszűnésével egy szintén kimagasló tudású játékos, Gubán Ferenc tette át a székhelyét Bátonyterenyére. Egy nagy visszatérőt, Bóta Ervint is láthatják majd a szurkolók.

– Hogy a szezon végére mire lesz elég a megerősödött keretünk, azt majd az idő eldönti. Reális célnak a 3-5. helyezés megszerzését tűztük ki. A KÖFÉM SC a legutóbbi két szezonban egyaránt a hetedik helyen végzett a Szuperligában. Csapatukat a régi tekések rutinja, és a fiatalok lendületes vehemenciája jellemzi. Tudjuk, hogy a jó rajt nagyon fontos, így ennek szellemében végeztük el az alapozást, felkészülést – írta közösségi oldalán Sáfár Zoltán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában