Kerékpár

2024.09.26. 08:00

Éremért tekertek a salgótarjáni kerékpárosok Jávorkútig

Frics Gyula nagyszerű idővel lett második a Bükk kupán.

Nool.hu

Nemrég rendezték meg a Bükk kupa hegyi időfutamot, ahol Lillafüredről Jávorkútig, 9 kilométeren kellett feltekerni egyenkénti indítással. A Salgótarjáni Hegyikerékpáros Egyesület közösségi oldalán közzétett beszámoló szerint a megmérettetésre három kerékpárost neveztek. A tájékoztatás szerint előzetesen tartani lehetett a nem túl kedvező időjárási körülményektől, de végül az égiek kegyesek voltak a bringásokhoz.

A salgótarjáni kerékpárosok, balra az ezüstérmes Frics Gyula
A salgótarjáni kerékpárosok, balra az ezüstérmes Frics Gyula
Forrás: Facebook

Valamennyien országúti kategóriában álltak rajthoz. Frics Gyula a Senior 1-es korcsoportban egy nagyszerű idővel szerezte meg a második helyet. Szeles Norbert és Forgó Tibor országúti szakosztályvezető a Master korosztályban volt érdekelt.

„Sajnos a verseny előtt Norbi koronavírus-fertőzés, én pedig egy műszaki probléma és elhúzódó alkatrészbeszerzés miatt estünk ki hosszabb-rövidebb időre a bringázásból. Ennek ellenére mindketten elégedettek voltunk a saját időnkkel, ami Norbinak egy hatodik, nekem pedig egy kilencedik helyet jelentett” – olvasható a szakosztályvezető beszámolójában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában