Labdarúgás

2 órája

A Vizslás továbbra is vezeti az elsőosztályú bajnokságot

A hatodik forduló mérkőzéseivel folytatódott szombaton a vármegyei I. osztály pontvadászata.

Langa Attila

A Vizslás együttese diadalmaskodott hazai pályán a Héhalom ellen

Forrás: Vizslási SE facebook oldala

Vármegyei I. osztály, 6. forduló: 

Vizslási SE – Héhalom SE 6–1 (2–1)
Vizslás, 120 néző. Vezette: Varga F. (Pásztor B., Pálinkás S.).
Vizslás: Brunda –  Miklós, Czutor, Stark, Bata, Oláh F. (Varga), Novák (Kisbali), Pócsa, Tóth M., Jakab (Bozó), Kovács (Horváth). Edző: Bujtár Tamás.
Héhalom: Szilágyi (Farkas R.) – Kotasz, Tancsik, Nguyen, Abért, Tóth D., Balog (Gólya), Lakatos, Nagy (Varju), Hajdu, Surányi. Edző: Berkes László.
Gl.: Novák (2), Bata, Stark, Kovács, Kisbali, ill. Surányi. Sárga lap: Tóth M., ill. Hajdu, Tancsik.

Bujtár Tamás: – Végig domináltuk a mérkőzést és ez helyzetekben is megmutatkozott. Jól kezdtük a találkozót, de a helyzetkihasználásunkba akadtak hibák. Győzelmünk teljesen megérdemelt. Gratulálok játékosaimnak az újabb győzelemhez, a vendégeknek pedig sok sikert a folytatásban!
Berkes László: – Tovább folytatódott a sikertelen szériánk, aminek az okát még nem sikerült megfejtenünk. A mai mérkőzésen is voltak olyan hibáink, amikből elkerülhető gólokat kaptunk. Lélektani szempontok miatt is fontos lenne egy bravúr, hogy kizökkentsen minket ebből az állapotból. Gratulálok a Vizslás csapatának a győzelemhez!

Diósjenői SE – Bátonyterenyei TC 4–0 (2–0)
Diósjenő, 70 néző. Vezette: Kis Zs. (Pál A., Kis G.).
Diósjenő: Nagy (Boár) – Csóri (Szitás), Molnár, Calo, Besnyő (Ruzicska), Tordasi, Tóth (Kiss), Schrammel, Zsiák, Szűcs (Varga), Szikszai. Edző: Lába Csongor.
Bátonyterenye: Zsignár (Krajecz) – Bakos, Gazdag, Sasvári (Monye), Rátóti, Német, Kovács D., Illés, Almási (Juhász), Menczel, Myszor. Edző: Sárközi Tamás.
Gl.: Szikszai (2), Calo, Csóri. Sárga lap: Szikszai, ill. Myszor, Gazdag, Német, Kovács.

Lába Csongor: – Remek mérkőzést sikerült játszanunk. Hamar magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést aminek egy gyors gól lett az eredménye, ami megnyugtatta a csapatot. Utána végig domináltuk a mérkőzést és mi tudtunk irányítani. Nagyszerű volt a srácok hozzáállása! Gratulálok a csapatomnak és sok sikert kívánok a Bátonyterenye csapatának!
Sárközi Tamás: – A mai mérkőzésen most azt kell mondjam, hogy az ellenfél a játék minden elemében felülmúlt minket. Úgy érkeztünk, hogy tudjuk mi kell a győzelemhez, de ehhez képest akaratban, hozzáállásban, taktikailag és legfőképp mentálisan kudarcot vallottunk velem együtt. Vannak ilyen meccsek, mert korábban is mondtam tudjuk hol vagyunk a polcon, annak ellenére, hogy múlt héten magasra tettük a mércét magunkkal szemben. A múlt héten a játékosok megértették, hogy a hajóban együtt kell evezzünk egy irányba, ami vonatkozik a klubban dolgozókra és a szimpatizánsokra is, a sikereknek és a jó atmoszférának megteremtésének érdekében. A kimondottan jól futballozó ellenfélnek további sok sikereket kívánok!

Szügy-Talent 2019 – Pásztói SK 1–3 (0–1)
Szügy, 100 néző. Vezette: Kiss D. (Trubin B., Szemesi Zs.).
Szügy: Tresó – Koplányi (Tátrai), Venczel, Mócz, Varga M., Kántor, Varga Á., Dávid (Balga), Mindszenty (Zólyomi), Szabó L. (Kreuch), Hugyecz. Edző: Koleszár Krisztián.
Pásztó: Kaszás – Almási (Dóra), Kelemen, Hegedűs, Lipták (Csépe R.), Csáki (Csépe I.), Molnár M. (Tari), Percze, Földi, Toldi, Kovács. Edző: Szabó Gábor.
Gl.: Hugyecz, ill. Csépe R. (2), Almási. Sárga lap: Tátrai, ill. Molnár M. Kiállítva: Földi (71.).

Koleszár Krisztián: –Ezúttal az alapvető szervezettség sem igazán látszódott, hatalmas helyezkedésbeli és végrehajtásbeli hibákat vétettünk, illetve érthetetlen módon szárnyaszegett módon voltunk jelen a Pásztó elleni mérkőzésen. Az első félidőben ijedt és megszeppent társaságot láttam, ezáltal körülményes, lassú és döcögős labdázgatást, így az ellenfél dinamikus és erőteljes stílusával lehengerelt minket, így hátrányba is találtuk magunkat a félidőben. Miután változtattunk már alakult a kép és a hozzáállással sem volt gond, egyszerűen nem volt elég az önbizalom, továbbá nem voltunk élesek, így aztán érkezett a második kapott gól. Az mintha felszabadította volna a nyomást a srácokról, elindult valami pozitív, gólt lőttünk és nyomást tudtunk gyakorolni ellenfelünkre, így felcsillant az egyenlítés lehetősége. Persze a törekvéseink nagyobb területeket és kontrák lehetőségeit kínálták az ellenfélnek, akik egyszer profi módon meg is döftek bennünket, s ez már a véget jelentette a “csatában”. Gáboréknak gratulálok, a jól felépített meccstervet kiválóan meg is jelenítették, kifejezetten jól nézték ki és megérdemelten diadalmaskodtak.
Szabó Gábor: – Őrülünk a győzelemnek. Próbáltunk gyorsan labdát szerezni és abból támadásokat vezetni, ami többször sikerült is. Szép gólokat szereztünk, egy remek fiatal játékosokból álló csapat ellen. Büszke vagyok a játékosokra, a Talent csapatának pedig sok sikert kívánok!

Silver Tüzép-Karancslapujtő – Unicum FC Mohora 2–0 (0–0)
Karancslapujtő, 140 néző. Vezette: Kovács M. (Dobsonyi L., Zsélyi Cs.).
Karancslapujtő: Vida – Orosházi (Illés), Sándor, Gyetvai (Katona), Budveszel Benjámin, Domán, Csatlós D., Bonivárt, Czigler (Laczkó), Pál (Szabó), Budveszel Benett. Edző: Csatlós Tamás.
Mohora: Földi – Telek, Rados, Széles G. (Mitasz), Hugyecz, Lavkó, Borkó, Széles B., Molnár, Bartal, Szita. Edző: Baranyi Tibor.
Gl.: Czigler, Sándor. Sárga lap: Sándor, Budveszel Benett, ill. Lavkó, Molnár, Bartal.

Csatlós Tamás: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot!
Baranyi Tibor: – Komoly létszámhiánnyal érkeztünk a mérkőzésre, amiből csak ez az eredmény születhetett. Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez, nekünk pedig rendezni  kell a sorainkat.

Balassagyarmati VSE – Szendehely FC 0–9 (0–1)
Balassagyarmat, 70 néző. Vezette: Boda V. (Kiss-Bilkei B., Szász K.).
Balassagyarmat: Makrai – Molnár, Bukta, Soós-Valenta, Varga G., Gerliczki, Kiss (Pécsi), Jele, Sallói (Vincze), Varga Cs., Csillik. Edző: Mátyás Zsolt.
Szendehely: Boda – Marosi, Gábriel, Németh D. (Veisz), Németh Á., Balogh, Monostori, Maczkó, Kaszás (Matolcsi),  Kovács (Szegvári), Pápai. Edző: Schwarcz Zoltán.
Gl.: Kaszás (3), Monostori (2), Németh D., Pápai, Szegvári, Veisz. Sárga lap: Molnár.

Mátyás Zsolt: – A vendégek végig ķézben tartva, esélyeshez méltóan nyerték meg a mérkőzést. A találkozó kétharmadában jól tartottuk magunkat, sokat dolgoztak a fiúk, de a végjátékban több hibát vétettünk, ami lélektanunkat befolyásolta. Ekkor már a nagyobb játéktudást és a fizikális fölényt nem tudtunk stabilan tartani, igy sok lett a vége.

Berkenye SE – Bánk-Dalnoki USE 1–1 (0–0)
Berkenye, 80 néző. Vezette: Ordasi I. (Molnár L., Bérczi B.).
Berkenye: Maruszki – Belán (Keresztes), Beszteri, Mravik, Rottek, Selmeci T. (Szandai), Mészáros (Holdas), Szresen (Csölle), Földi, Less (Selmeci Á.), Fábri. Edző: Aranyos Imre.
Bánk: Borsi –  Járvás (Királyházi), Frey, Márkus, Sándor, Nagy (Oláh), Kovács, Tóth (Hrabovszky-Machál), Tarlósi P., Soóky, Tarlósi M. Edző: Kárpáti Zoltán, Torják István.
Gl.: Less, ill. Járvás. Sárga lap: Fábri, Rottek, Belán, ill. Tóth, Kovács, Sándor.

Aranyos Imre: – Kifejezetten jó mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen, ahol helyzetek alakultak ki mindkét kapu előtt. Úgy gondolom, ha döntetlennél belőttük volna a tizenegyest, akkor meg is nyerhettük volna a mérkőzést.
Kárpáti Zoltán: – Kifogástalan játékvezetés mellett, ha onnan nézem a mérkőzést hogy a nagyobbnál nagyobb helyzeteinket is kihagytuk, akkor két pont, akkor egy pontot szereztünk. Sajnos kevés jó egyéni teljesítmény volt a mai napon és a kapu előtt rendre rossz megoldásokat választottunk, jelenleg ilyen passzban vagyunk. Többet kell hétközben dolgozni, hogy a hétvégi bajnokikra ez forduljon!
Szabadnapos: Szécsény VSE.
 

A bajnokság állása
A bajnokság állása
Fotó: NMH

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában