Autós találkozó

2024.08.02. 09:18

Magyarnándorban találkoznak szombaton a Volkswagenek

Volkswagen autós találkozót rendeznek szombaton Magyarnándorban, amely jó kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztálynak.

Langa Attila

Szombaton délelőtt kilenc órától veszi kezdetét az I. Magyarnándori Volkswagen Találkozó, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezők, Kiss Ervin és barátai. A rendezvény szervezőit segíti az NNC Garage stábja is, akik idén is megrendezték saját szervezésű autós találkozójukat a szécsényi Robinson Szigeteken.

A nap folyamán a gyerekekre is gondolva lesz ugrálóvár, arcfestés, csillámtetoválás és vattacukor is, míg a német márkájú autók szerelemeseinek nem kell parancsolniuk a szemüknek, hiszen nem csak szép, de különlegesebbnél különlegesebb autócsodákat láthatnak majd a rendezvényen, amelyeket díjazzák is a szervezők. A helyszínen büfé is működik majd, így az ételek és a hideg italok mellett alaposan szemügyre lehet venni a négykerekűeket.

Napközben több program is szórakoztatja majd a megjelenteket, de akik szeretnék az este színpadra lépő lemezlovasok előadását hajnalig élvezni, azok részére sátorozási lehetőség is adott lesz a helyszínen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában