Labdarúgás

2024.08.30. 14:02

A nógrádi másodosztály is folytatódik

A második forduló mérkőzéseivel folytatódik hétvégén a Vármegyei II. osztály megmérettetése.

Nool.hu

Vármegyei II. osztály, 2. forduló:
Mihálygerge SE – Karancsalja MSE
Szombat, 17 óra.
A nyitó fordulóban mindkét együttes vereséggel kezdett, hiszen a Mihálygerge az Építők KC otthonában 3–1, míg a Karancsalja hazai pályán a Berénnyel szemben maradt alul 3–2 arányban. Minden bizonnyal szeretnék megszerezni első pontjaikat a csapatok, amely egy igazán kiélezett összecsapást eredményezhet.
Tippünk: 2–2

Az Építők KC (bordó-fehérben) Varsányba látogat
Az Építők KC (bordó-fehérben) Varsányba látogat
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool

Karancsberény-ÚL – Balassagyarmati SC
Szombat, 17 óra.
Két hárompontos csapat mérkőzhet meg egymással, amelyen a napi forma dönthet, valamint a hazai pálya előnye is befolyásolhatja az összecsapást. Ezek fényében is leginkább egy döntetlent érzünk az ütközetben.
Tippünk: 1–1

Rimóci SE – Somos VSE
Szombat, 17 óra.
A rimóciak Balassagyarmaton lettek két vállra fektetve az első játéknapon, míg a somosiak hazai pályán szenvedtek el kiütéses vereséget a Romhány ellen. A második körben mindkét csapat szeretne javítani, amelyre minden esélyük meg is lesz, hiszen a Rimóc otthon mindig nehéz ellenfél mindenki számára, míg a Somos játékosállománya az egyik legerősebbnek mondható a második vonalban.
Tippünk: 2–3

Romhány KSE – Bánk II.
Szombat, 17 óra.
A forduló rangadója lehet ez a mérkőzés, hiszen a Romhány nagyon jól igazolt a második vonal megmérettetéseit megelőzően, mutatta ez az első körben megszerzett kiütéses győzelme is, míg a fiatal bánki együttes is biztosan versenyben lesz a bajnoki dobogóért. A két erős kerettel rendelkező gárda összecsapásán, talán a rutin dönthet a hazaiak javára.
Tippünk: 2–1

Karancslapujtő II. – Nógrádmegyer BSE
Vasárnap, 17 óra.
A karancslapujtői együttes vereséggel kezdte a bajnoki szezont, míg a megyeriek döntetlent értek el hazai pályán a Tar ellen. A hazaiak másodosztályú rutinja feléjük billentheti a három bajnoki pontot, de a lelkes vendégek biztosan szeretnének ponttal távozni a második forduló mérkőzéséről.
Tippünk: 2–2

Varsány – Építők KC
Vasárnap, 17 óra.
A Varsány együttese játék nélkül gyűjtött három bajnoki pontot az első körben, míg ezt követően első osztályú csapatot búcsúztatott a vármegyei kupában. Az Építők KC győzelemmel kezdett, de ezen az összecsapáson nem lesz könnyű dolguk, ha szeretnék növelni a pontjaik számát.
Tippünk: 2–1

A Tar – Mátraverebély-Szentkút SE mérkőzést későbbi időpontban rendezik. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában