Lovassport

2024.07.26. 12:59

Szép kupák várnak a bárnai verseny lovasaira

Július 28-án, vasárnap rendezik meg a II. Bárnai Szabadidős Lovasversenyt, ami egyben a Nógrád Vármegyei Szabadidőlovas Bajnokság negyedik fordulója is lesz. A szervezők a nógrádi lovasok mellett az ország több pontjáról is várnak lovasokat.

Nool.hu

A házigazda Szerencsepatkó Lovas Egyesület képviselői portálunk érdeklődésére elmondták, hogy nagy erőbedobással készülnek a rendezvényre, 14 lovas áll majd rajthoz nyolc lóval az ügyességi és a díjugrató versenyszámokban.

A versenyre leadták nevezésüket a salgótarjáni Fülöp LSE és a Rózsaszín Párduc TE lovasai, Vácról érkezik a Szabó Lovasudvar SE, Palotásról jönnek a Carella LE lovai, Gyöngyöspatáról érkeznek a Tóth Tanya LSE lovasai, Ludányhalásziból várják a Kóvári Lovarda LSE versenyzőit.

A versenyen minden résztvevő ajándékot kap, a támogatók segítségével pedig kupákat, érmeket, díjszalagokat és tárgyjutalmakat vihetnek haza a legjobbak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában