Labdarúgás

2024.07.22. 16:27

Felemás teljesítményt nyújtott a Pásztó együttese

A vármegyei I. osztályban hatodik helyen végzett a Pásztó SK csapata, amely gárdánál az utolsó fordulókban már Smelkó Károly helyett a rutinos Csépe István játékos-edzőként irányította a gárdát.

Langa Attila

Pár fordulóval a bajnokság végét megelőzően váltott trénert a Pásztó SK együttese, amelyet követően Smelkó Károly helyét "házon belül" megoldva Csépe István vette át, aki a bajnokságban végig a csapat szolgálataiban volt játékosként ls végül vezetésével végzett hatodik helyen a Pásztó SK. Most a szezonzáráskor kispadon ülő edzőt kérdeztük, hogyan látta a csapat teljesítményét, valamint hogyan fogadták a bajnok Karanacslapujtőről érkező új vezetőedzőt, Szabó Gábort.

– Mennyire elégedett a szezonban elért helyezésükkel és a mutatott játékukkal, valamint ezek fényében értékelné a csapat teljesítményét?
– A tavalyi év elég hullámzó volt. Ősszel sikerült fontos meccseket nyernünk, ami esélyt adott a felsőházi rájátszás eléréséhez. Tavasszal a kötelező meccseket nem tudtuk megnyerni, így végül pár ponttal le csúsztunk a célunkról. Az 5-8. helyért vívott meccseken már volt minden. Hazai pályán elszenvedett csúnya vereség, idegenben a 93. percben kezünkből kicsúszott győzelem, de a végére sikerült szépen befejezni a bajnokságot és két sikerrel vonultunk pihenőre. Idén jobban kell koncentrálni, ha előrébb akarunk lépni.
– Kik segítették a gárda munkáját, mely játékosokat tudná kiemelni?
– Volt sok jó egyéni teljesítmény, de akkor voltunk jók a meccseken, ha a csapat együtt, fegyelmezetten tudott játszani. Ebben kell előre lépni, mert akadt pár találkozó, amelyen szinte túlzás nélkül darabokra estünk szét.
– Hogyan fogadták a játékosok Szabó Gábor érkezését a pásztói csapat kispadjára?
– Jól fogadta a csapat, hiszen sokan jól ismertük Gabit, mielőtt ide jött. Már túl vagyunk több edzésen és mindenki pozitívan áll az új edzőhöz. Keményen kell dolgozni, ha merészebb terveink vannak és ebben ő maximálisan partner lesz.

Számokban
6.        PÁSZTÓI SK    28    13    6    9    55-61    45

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában