Labdarúgás

2024.07.04. 14:07

Esély még mindig van a harmadosztályra, de távozók már vannak a Stécénél

Négy játékos már biztosan távozik a fekete-fehér gárdától, míg az NB III. tagság még mindig a levegőben lóg.

Nool.hu

A Salgótarjáni BTC labdarúgó együttese elmúlt szezont követően hajszállal, de lemaradt a bennmaradásról mint korábban közöltük. Hosszú időt követően, a napokban végre fény derülhet arra, hogy a következő szezont melyik bajnokságban kezdheti meg az együttes, hiszen még a harmadosztály megtartására is jó esélye van a salgótarjániaknak. Árki Gábor, az SBTC Sport Kft. ügyvezető igazgatója nem tudott hiteles információt közölni, hiszen az MLSZ részéről sincs még végleges csoportbeosztás, csupán félinformációk szivárognak el a naponta érdeklődő vezetőhöz, de amint konkrét és hivatalos értesítést kap a klub, azt azonnal közöljük olvasóinkkal a részletekkel, az elmúlt szezon értékelésével és nyilatkozataival együtt.
Az már biztossá vált, hogy négy játékos távozik a nyáron a csapattól. Az ügyvezető igazgató elmondása szerint Tarlósi Patrik és Tarlósi Milán váratlanul, de már nem szokatlanul elhagyja az együttest és a Bánk Dalnoki Akadémia csapatához igazol, míg Csáki Benedek a Pásztó SK gárdájához csatlakozik, valamint hetekkel korábban Jacsó Dávid kapott profi szerződést Mezőkövesden. A pótlásukkal kapcsolatban a vezetőség több játékossal felvette a kapcsolatot, valamint vannak előrehaladott tárgyalások is, amelyekről hamarosan szintén beszámolunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában