Kosárlabda

2024.06.28. 13:00

Rendhagyó mérkőzéssel zárták az idei tanévet a szécsényi kosárlabdázó fiatalok

A Salgótarjáni KSE Szécsény U13-14-es korcsoportokban kosárlabdázó fiataljai és szüleik mérkőztek meg egymással csütörtök délután, a szécsényi Szomszéd László Tornateremben.

Lászlók Judit

Kiss Tamás, a Salgótarjáni KSE Szécsény edzője portálunknak elmondta, sikeres szezont tudhatnak maguk mögött a fiatal szécsényi kosárlabdázók, akik az U13-14 korcsoportokban, fiúk és lányok között is szép eredményekkel végeztek, és rengeteg tapasztalattal lettek gazdagabbak. Az év ugyanakkor nem érhetett véget anélkül, hogy a gyermekek ne mutassák meg élesben is a szüleiknek, mennyit fejlődtek az elmúlt hónapokban. Így egy komoly téttel bíró évzáró mérkőzésen mérhette össze tudását a két fél csütörtök délután, a szécsényi Szomszéd László Tornateremben.

mérkőzéssel zárták az idei tanévet a szécsényi kosárlabdázó fiatalok
A mérkőzés végén mindkét csapat elégedetten, jó hangulatban hagyta el a játékteret
Fotó: Beküldött

– Az összecsapáson végül érvényesült a papírforma, így a szülők diadalával zárult a mérkőzés. Azt ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy a fiatalok igencsak nehezményezték a játékvezető részrehajlását, mely be nem fújt lépéshibákban, folyamatosan szélesedő oldalvonalakban, és jótékonyan elnézett kétszerindulások formájában öltött testet. Sőt, helyszíni értesülések szerint az is előfordult, hogy egyszerre 8-9 szülővel is farkasszemet kellett néznie a szabályszerűen, 5 fővel támadó gyermekeknek – fogalmazott Kiss Tamás. Hozzátette: – Bármi is ebből az igazság, a mérkőzés végén mindkét csapat elégedetten, jó hangulatban hagyta el a játékteret, „hivatalosan” is lezárva ezzel a 2023-24-es szezont. A következő évben aztán tovább folytatódik a már megkezdett munka új célokkal, és ki tudja, akár még a szülők ellen is sikerülhet legközelebb a visszavágás.

Mint azt a rendhagyó eseményen megtudtuk a szülők és a gyermekek is nagyon hálásak Kiss Tamásnak, a sikeresen végzett munkájáért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában