Strandröplabda

2024.06.28. 11:40

Látványos labdameneteket hozott a salgótarjáni torna (fotók)

Üssük el együtt az időt elnevezéssel amatőr strandröplabda tornát rendeztek a hétvégén a salgótarjáni Kecskés József Strandarénában.

Bakos László

Az ország több pontjáról is érkeztek a tornára

Forrás: Nool

Fotó: H.Cs.

Az ország több pontjáról is érkeztek a salgótarjáni megmérettetésre. A torna első napján a női és férfi párosok küzdelmei zajlottak, hol verőfényes napsütésben, hol pedig szakadó esőben. Ennek ellenére a játékosok nem haboztak, és valamennyi mérkőzést lejátszották. Másnap a vegyespárosoké volt a főszerep, a nagy meleg és az előző napi fáradtság dacára is nagy küzdelmek voltak minden egyes pontért. 

– Összességében ez a két nap nagyon pozitívra sikerült, ezt mutatja a rengeteg üzenet és telefonhívás a torna végeztével. Mindenki jól érezte magát és nagyon jó közösségépítő ereje is volt ennek a két napnak. Köszönöm a helyszín biztosítását Rácz Viktornak és a központ dolgozóinak. A szervezésében Vaspál Nikolett, Szendrey Edit és Krucskó Mercédesz volt nagy segítségemre – nyilatkozta Kelemen Gergő, a torna főszervezője.

Végeredmények.

Férfiak: 1. Nagy Csaba – Nagy Gergő, 2. Fekete Ábel – Rákos Szabolcs, 3. Szabó István – Pethő Attila. Nők: 1. Bozók Alexandra – Hanák Cintia, 2. Pompor Petra – Berei-Nagy Bianka, 3. Jakubovics Anita – Kis Dorka. Mix-kategória: 1. Bozók Alexandra – Mráz Gergő, 2. Kiss Eszter – Bíró Péter, 3. Pelády Vivien – Nagy Csaba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában