Labdarúgás

2024.05.28. 13:30

Megérdemelt hazai győzelem Salgótarjánban

Salgótarjánban csapott össze az SKSE és a Fülek öregfiúk együttese.

Nool.hu

Az SKSE együttese két vállra fektette a Fülek gárdáját

Forrás: Nool.hu

Fotó: Beküldött

Az SKSE öregfiúk a hétvégén az FTC Filakovo szintén szenior csapatát látta vendégül a Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata által is támogatott rendezvényen. A kohászoknak a mumusként számon tartott fülekiek ellen most sikerült győzelmet elérni. 
Az első félidőben nem született gól, mindkét kapus nagyszerűen őrizte a hálóját a veszélyes lövésektől. A szünet után mindkét csapat győzelemre játszott, korszerű és szenior szinten is igen látványos támadásokat vezetett mindkét együttes. A hazaiak egy gyors kontratámadással Grúz révén megszerezték a győztes gólt.

SKSE öregfiúk – FTC Filakovo 1–0 (0–0) 
Salgótarján, játékvezető: Ludányi. 

SKSE öregfiúk: Babják – Egeresi, Bozó, Juhász, Szabó I., Chován, Rusznyák, Grúz, Szabó Sz., Kiska, Kiss. Csere: Bartus, Fekete, Halász, Horváth. Csapatvezető: Németh Csaba.

FTC Filakovo: Sebestyén – Kordács, Csúz, Bencsik, Tóth I., Mede, Tóth Cs., Rudinszky, Titton, Czene, Kovács. Csere: Beck, Magyar, Sterove, Szabó, Szlovák, Trizna. Csapatvezető: Bencsik Gábor.
Góllövő: Grúz.

A Fülek együttese is szép támadásokat vezetett a mérkőzésen
A Fülek együttese is szép támadásokat vezetett a mérkőzésen
Fotó: Beküldött / Forrás:  Nool.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában