Labdarúgás

2024.05.02. 16:30

A második kört rendezik hétvégén az első vonal rájátszásában

A rájátszás második fordulóját következik szombaton a vármegyei első osztályban.

Langa Attila

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 1-4. helyért, 2. forduló:
Silver Tüzép Karancslapujtő (1.) – Bánk DA (2.)
Karancslapujtő, szombat, 17 óra.
A hazaiak listavezetőként kezdték meg a rájátszást, majd az első fordulóban döntetlent játszottak az Érsekvadkert otthonában, míg a Bánk csapata szintén idegenben, az Építők ellen játszott szintén 1-1-es döntetlent. Esélyesebbnek a karancslapujtőieket tartjuk a három pont megszerzésére, de számukra a pontszerzés is elég lehet a bajnoki cím felé haladó úton.
Tippünk: 2–1

Érsekvadkerti SE (3.) – Építők KC (4.)
Érsekvadkert, szombat, 17 óra.
Az Érsekvadkert ismét hazai környezetben próbálhat meg három bajnoki pontot szerezni, amely alkalommal az Építők csapata lesz az ellenfelük. A bajnoki címről még nem tettek le a hazaiak, így minden bizonnyal mindent megtesznek majd a sikerért a salgótarjániak ellen.
Tippünk: 3–1

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 5-8. helyért, 2. forduló:
Héhalom SE (8.) – Pásztói SK (5.)
Héhalom, szombat, 17 óra.
A Héhalom csapata izzasztó kupacsatát vívott a listavezetővel, amely sok energiát vehetett ki a játékosokból, így a rájátszás első fordulójában hazai környezetben 5-2-es vereséget szenvedő pásztóiak jobb esélyekkel próbálhatnak javítani a szombati találkozón, feledtetni drukkereikkel a Mohora elleni fiaskót.
Tippünk: 1–2

Unicum FC Mohora (7.) – Szendehely FC (6.)
Mohora, szombat, 17 óra.
Az első kör két győztes csapata találkozik, amely alkalmával talán a hazai pálya előnye dönthet, a napi forma mellett. A mohoraiak felemás teljesítményt nyújtanak a szezonban, de ha a jobbik arcukat mutatják szombaton, akkor sikerrel zárulhat számukra a második forduló.
Tippünk: 3–1

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 9-12. hely, 2. forduló:
Berkenye SE (10.) – Diósjenő SE (9.)
Berkenye, szombat, 17 óra.
A Berkenye szép győzelemmel kezdte idegenben a rájátszást, amely alkalmával a Szécsényt fektették két vállra, míg a Diósjenő szintén magabiztos sikerrel indított a Bátonyterenye ellen hazai pályán, amelyet egy kupavereség követett hétköznap a Vizslás ellen.
Tippünk: 2–2

Bátonyterenyei TC (12.) – Szécsény VSE (11.)
Bátonyterenye, szombat, 17 óra.
A bajnokság utolsó két helyezettjének csatáján a az is eldőlhet, hogy ki fejezi be utolsóként az idei bajnokságot. A bátonyiak győzelmük esetén elkerülhetnek az utolsó helyről, míg a Szécsény egy győzelemmel távolodhat a sereghajtótól.
Tippünk: 3–1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában