Versmondás

2024.07.19. 08:53

Idősek Mesemondó Találkozója: szépkorúak szavaltak Nógrádmegyerben

Ismét találkoztak a szépkorúak Nógrádmegyerben. Az Idősek Mesemondó Találkozója számos résztvevőt vonzott, az eseményen amellett, hogy verset és mesét mondtak a résztvevők, kísérőprogramként egy újonnan megnyílt kiállítást is megtekinthettek az érdeklődők.

Sipos Nina Vivien

Immáron 11. alkalommal rendezték meg a közelmúltban az Idősek Mesemondó Találkozója című találkozót Nógrádmegyerben, a Radics István Közösségi Színtér nagytermében. A rendezvényt az Együtt Egymásért Egyesület és a Palóc Nyugdíjasok Baráti Köre szervezte, amelyen tizenkét mesét és verset hallgathatott meg a közönség.

Idősek Mesemondó Találkozója Nógrádmegyerben. Számos szépkorú szavalt verset a rendezvényen.
Idősek Mesemondó Találkozója Nógrádmegyerben. Számos szépkorú szavalt verset a rendezvényen.
Fotó: Beküldött / Forrás: Radics István Közösségi Színtér Facebook-csoport

Idősek Mesemondó Találkozója szórakoztatta a közönséget

A nógrádmegyeri székhelyű Virágsziget Gondozási Központ szépkorú lakói is sokat készültek a találkozóra, s végül Kojnok Józsefné, Kotrócz Sándorné, Füzesi Tiborné, Földi Zsuzsa, Leskó György, Bagyinszki Lászlóné, Lőrik Ildikó, Szőllősi Aranka, Liszka Jánosné, Gyányi Lászlóné, Nagy Hajnalka, illetve Velkovics Józsefné léptek fel egy-egy művel.

A találkozó kísérőprogramja volt még egy csoda szép kiállítás, amely amatőr alkotók munkáiból nyílt meg. A tárlaton Radics Lászlóné festményeit és Mucsné Nagy Zsuzsanna Paverpool-technikával készült remekműveit tekinthették meg az érdeklődők. Mindemellett az eseményt színesítette a Senior Örömtáncosok műsora is. 

Az összejövetellel kapcsolatban Géczy Ernőné, az Együtt Egymásért Egyesület elnöke tájékoztatta hírportálunkat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában