Jótékonyság

2024.06.14. 12:25

Jótékonysági koncertet rendeznek Karancsalján

Sipos Nina Vivien

A Szövetség Alapítvány szervezésében idén első alkalommal rendezik meg a Karancs-völgye Jótékonysági Koncertet június 15-én, szombaton, 16 órakor a hivatalban. A szervezet a helyszínen vásárolható támogatói jegyek bevételét a helyi sportpálya védőhálóinak felújítására fordítja majd.

A rendezvényen színpadra lép többek között Bohács István előadóművész, Forgács Erzsébet nótaénekes, a Nyárutó Nyugdíjas Klub, a Kiskút Néptánccsoport, a Váczi Gyula AMI Karancsaljai Tagintézményének növendékei, a Dobroda Hagyományőrző Együttes, a karancskeszi és karancsaljai gyermek néptánccsoportok, továbbá a karancskeszi gyermek furulyaegyüttes. Mindemellett táncház is lesz kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A talpalávalót Hrúz Dénes és Lenkó Péter fogja biztosítani – osztotta meg közösségi oldalán Tóth-Beeri Szilvia, a kuratórium elnöke, a rendezvény művészeti vezetője. Az eseményre való belépés díjtalan. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában