Siker

2 órája

Megmutatták a versenyen, hogy a szondisok értik a szakmájukat

A Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szondi György Technikum és Szakképző Iskola négy tanulója vett részt a Kiskunfélegyházán megrendezett Kossuth Hajkupán, valamint a keszthelyi Helikon Kupán két kozmetikus tanuló képviselte az intézményt az elmúlt napokban. A diákok szép eredménnyel zárták mindkét versenyt.

Lászlók Judit

Az intézmény a Facebook-oldalán számolt be a versenyen elért eredményekről. Mint azt a bejegyzésből megtudhattuk, a Kiskunfélegyházán megrendezett Kossuth Hajkupán Mihály Gusztáv Balázs 13.B osztályos tanuló a Rockabilly frizura kategóriában 2. helyezett lett, míg Pál Dóra 12.A osztályos tanuló a Romantikus menyasszonyi konty kategóriában a 3. helyet szerezte meg. A diákok felkészítő tanára Istókné Ujvári Katalin oktató, a sminkesük pedig Vigh Sára 13.B osztályos kozmetikus tanuló volt.

verseny
Szép eredményeket értek el a versenyen a szondis fiatalok
Forrás: Facebook/ Nógrád Vármegyei SZC Szondi György Technikum és Szakképző Iskola

A Hajfonás élőmodellen kategóriában Gyüre Ivett és Varró Dóra 12.A osztályos tanulók képviselték az iskolát. Az ő felkészítő tanáruk Helecz Réka Márta oktató volt – olvasható a bejegyzésben. 

A kozmetikusok is szép eredményt értek el a versenyen

Rajtuk kívül az intézmény kozmetikusai is megmérették magukat a Keszthelyen megrendezett Helikon Kupán. A versenyen Fábián Noémi és Deák Dóra 12.A osztályos kozmetikus tanulók vettek részt szép eredménnyel. A felkészítő tanáruk Kökény Szilvia volt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában