Ruhagyűjtés

2024.10.20. 18:18

Az újrahasznosítást és az iskolát is támogatja a sulizsák akció Bátonyterenyén

Megszabadulhatnak a már nem használt ruhadaraboktól, segíthetik az újrahasznosítást és az intézményt is támogathatják azok, akik csatlakoznak a bátonyterenyei II. János Pál Pápa Katolikus Általános Iskola ruhagyűjtési akciójához.

Gulyás Edina

Az országos Sulizsák programhoz csatlakozva ruhagyűjtést szervez az intézmény – adták hírül közösségi oldalukon.– A bezsákolt ruhákat október 21-én, hétfőn és október 22-én, kedden lehet leadni az iskola hátsó parkolójánál.

Mint arról beszámoltak: az otthon már nem használt ruhákat, kiegészítőket, lakástextileket, sálakat, függönyöket és törölközőket lehet leadni az akció keretében. Azonban a paplanokat, a takarókat, a párnákat, illetve a szőnyegeket nem gyűjtik. Az akcióból befolyt összeget, ahogy korábban, ezúttal is az iskola fejlesztésére, a gyerekek jutalmazására fordítják majd. Zsákokat az iskolában lehet igényelni, de a hagyományos szemeteszsákokban is be lehet vinni a felajánlásokat. A felhíváshoz csatlakozók így nem csak a gyermekeket támogatják, hanem az újrahasznosítást is elősegíthetik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában