Szabadidő, életmód

1 órája

Tömeg mozdult meg Balassagyarmaton, sportolt egy jót a város (fotók)

Minden korosztályt megmozgatott idén is a már hagyománnyá vált sportrendezvény az Ipoly-parti városban. A 41. Mozdulj Gyarmat! startolt el szombaton délelőtt, ahol a különböző sportoké volt a főszerep.

Lukács Zsófia

Balassagyarmat önkormányzata és a Balassagyarmati Diák Szabadidős és Verseny Sport Egyesület szervezésében idén is mozgásra bírták a helyieket a Mozdulj Gyarmat! sporteseményen. A már megszokott módon a gyülekező balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház és Rendelőintézet előtt volt, ahonnan a bemelegítést követően két kilométert futottak, illetve kerékpároztak a város főteréig a lelkes profi és amatőr sportolók, felnőttek és gyerekek egyaránt. A borús idő ellenére is komoly létszámmal szelték át a várost a gyarmatiak. A program célja, hogy minél több embert mozgósítsanak és bemutassák a különböző sportágakat és a helyi sportegyesületeket.

Mozdulj Gyarmat! rendezvény
Mozdulj Gyarmat! címmel startolt el szombaton délelőtt az egész napos program. A különböző sportoké volt ma a főszerep.
Fotó: Fürjes Béla / Forrás:  Nool.hu

A Mozdulj Gyarmat! sportrendezvényt 41. alkalommal szervezték meg

A nap folyamán a város főterén számtalan mozgásforma, sportbemutató és interaktív program várta az érdeklődőket. Volt többek között Pilates, Kangoo Jump, táncbemutató, HIIT edzés, karate bemutató és pódiumbeszélgetések is. A felállított sátraknál sok volt az érdeklődő, akik információt szerezhettek a különböző sportokkal és az egyesületekkel kapcsolatban.

 

A sport kedvelőit ügyességi játékok, egészségsátor, tombola és dance fitness party is várta, valamint Losonczi Dávid világbajnok, Európa-bajnok, olimpiai 5. helyezett birkózóval is találkozhattak a nap folyamán.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában