Halloween

2 órája

Keresik a legrémesebb töklámpásokat Zagyvapálfalván

Az ősz egyik legvidámabb és legkreatívabb eseményén vehetnek részt az érdeklődők Pálfalván. A hagyományos tökfaragó versenyen a felnőtt és a gyerek kategória indulói közül a zsűri választja majd ki a legkreatívabb halloween-i díszeket.

Veres Edina

A Pálfalváért Lokálpatrióta Egyesület immár évek óta nagy örömmel veti bele magát a hagyományos „Halloween-i Tökfaragó Verseny” előkészületeibe. Idén sincs ez másképp, így október 25-én, pénteken, 17 órától ismét várnak kicsiket és nagyokat egyaránt Salgótarján zagyvapálfalvai városrészének egyik legizgalmasabb eseményére. A minden korosztálynak szóló programoknak az Újtelepi Civil Közösségi Ház, azaz a Lapos ad majd otthont.

tökfaragó verseny
A legrémesebb alkotásokat keresik a tökfaragó versenyen
Forrás:  Shutterstock/Illusztráció

A tökfaragó verseny legjobbjait keresik

Az egyesület Facebook-oldalán elérhető tájékoztatás szerint gyerekek és felnőttek külön kategóriában indulnak annak érdekében, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson a legjobb alkotás díjáért. A bejegyzésből az is kiderült, hogy a legjobb töklámpásokat zsűri választja ki, a legkreatívabb művek készítőit pedig értékes nyereményekkel jutalmazzák. 

Mint írták, a legfélelmetesebb és legötletesebb töklámpások később a közösségi téren világítanak majd. A programról senki sem távozik majd üres kézzel, minden résztvevő apró meglepetést kap majd a szervezőktől. 

A tökfaragó verseny mellett egyéb kísérőprogramok is gondoskodnak majd a jó hangulatól, így például a legkisebbek a kreatív sarokban különféle halloween-i témájú kézműves alkotásokat készíthetnek. Ezentúl finom ételek és italok biztosítják, hogy mindenki jóllakottan és mosollyal az arcán élvezhesse az estét és Pálfalva egyik legvidámabb és legkreatívabb eseményét.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában