Kézműves foglalkozás

2 órája

Tökfaragás után útra kelnek lámpásaikkal a vizslásiak

Veres Edina

„Tök” jól telik majd a hét utolsó napjának estéje Vizsláson. Kézműves foglalkozást tartanak Vizsláson október 27-én, vasárnap. Sándor József, a község polgármestere Facebook-oldalán osztotta meg, hogy a „Tök jó este az őszi szünetben” fantázianevet viselő eseménynek szervezőként a Balassi Bálint Könyvtár Vizslási Fiókkönyvtára ad majd otthont. 

A program 16 órakor tökfaragással és lámpás készítéssel kezdődik. A töklámpásokkal a résztvevők 17 óra 30 perckor indulnak sétára a faluban, de az estét lámpás meglepetéskeresés is színesíti a parkban. A bejegyzésben továbbá arra is felhívták a figyelmet, hogy a faragáshoz korlátozott számban tudnak tököt biztosítani. Így a szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy aki tud, lehetőség szerint tököt, illetve a faragáshoz szükséges eszközöket vigyen magával a rendezvényre. Ezentúl a többi alapanyagról a szervezők gondoskodnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában