Jó reggelt!

22 órája

Titokzatos levél

Nemrégiben teljesen kitakarítottam a lakásomat, közben pedig véletlenül a kezembe akadt egy iromány, amelyen az én nevem szerepelt piros betűkkel. Olvasás közben a titokzatos levél tartalma teljesen meglepett.

Sipos Nina Vivien

Nagytakarítás közben a kezembe akadt a napokban egy titokzatos levél, amelynek tartalma jócskán ledöbbentett, amikor elolvastam.

Nagyon meglepett a titokzatos levél tartalma
Nagyon meglepett a titokzatos levél tartalma
Forrás: Illusztrációs fotó: Shutterstock

Előkerült egy titokzatos levél

Meglepődésem nem tartott sokáig, hiszen rögtön eszembe jutott, hogy egyszer, még általános iskolás koromban kaptunk egy olyan feladatot osztályfőnöki órán, hogy írjunk levelet idősebb önmagunknak. Ki kellett találnunk, hogy milyen szakmában fogunk dolgozni, milyen lesz a keresetünk, hogy fog kinézni a házunk, majd miután elkészült az iromány, el kellett tennünk azt egy olyan helyre, amelyet biztosan megtalálunk egy vagy több évtizeddel később. Mondanom sem kell, jót derültem az üzeneten, ugyanis határozottan nem az énekesi pályát választottam karriernek...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában