Elismerés

2 órája

Várkonyi Andreától vett át szakmai elismerést a balassagyarmati pedagógus

A Mészáros Csoport másodszor rendezett konferenciát a High-Tech Suli program népszerűsítése céljából. Bodnár János, a Mosoly Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium (Mosoly Egymi) tanára szakmai elismerést vehetett át.

Lászlók Judit

„A szakmai párbeszéden alapuló tudásmegosztás, a leginnovatívabb pedagógiai módszertanok és a legújabb nemzetközi oktatási trendek is fókuszba kerültek a Mészáros Csoport által életre hívott High-Tech Suli program második alkalommal megrendezett konferenciáján. Az eseményen mintegy 150 pedagógus – iskolaigazgatók, tankerületi vezetők, oktatási szakemberek – vettek részt. Idén a leginnovatívabb tanárok szakmai elismerésekben és pénzjutalomban is részesültek” – közölte a Metropol

szakmai elismerés
A High-Tech Suli program konferenciáján Bodnár János balassagyarmati tanár is szakmai elismerést vett át
Forrás: metropol.hu

Szakmai elismerést vehettek át a tanárok

A portál cikkében kiemelte, a megtisztelő elismeréseket azok a tanárok kaphatták meg, akik magas színvonalú munkájukkal, a korszerű digitális technológia és pedagógiai módszertan kreatív alkotó használatával kiemelkedő eredményeket értek el. A konferencián a High-Tech Suli program kiváló tanára díját Bodnár János, a balassagyarmati Mosoly Egymi tanára is átvehette. 

„Bodnár János a Mosoly EGYMI tanára a High-Tech Suli program kiváló tanára díjat kapott. Nagyon büszkék vagyunk János munkájára, amit a neves zsűri díjazott” – olvasható az intézmény Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben. 

Innovatív fejlődésre törekednek

Mint arról portálunk már korábban beszámolt: a Mészáros Csoport által létrehozott programban résztvevő iskolák immár többéves tapasztalattal rendelkeznek, és mára egy tudásmegosztáson alapuló közösségé fejlődtek, amely egyre vonzóbb az innovatív, fejlődésre nyitott köznevelési intézmények számára.

– Az elmúlt évek tapasztalatai segítenek abban, hogy a korábban csatlakozott intézményeket folyamatosan fejlesszük, de abban is, hogy az újabb pályázatokat finomhangoljuk annak érdekében, hogy minél jobban hasznosuljanak az elnyerhető eszközök, és az iskolák minél gördülékenyebben be tudják építeni a hétköznapjaikba az új módszertanokat. A program különösen népszerű a szülők körében, és a számok azt mutatják, hogy a pályázaton nyertes iskolákban folyamatosan emelkedik az oda jelentkező tanulók száma – mondta el Horváth Ádám, a High-Tech Suli program szakmai vezetője.

A High-Tech Suli program kategóriájában egyedülálló és több elemében is újszerű megoldásokat alkalmaz. Új tantermi környezet kialakítása valósul meg a támogatás során: az iskola által kijelölt terem felújításon esik át, és olyan eszközök is helyet kapnak, mint az interaktív panel, laptopok, továbbá MakeBlock robotkészlet, Micro:bit készlet, Maker’s Red Box tananyagcsomag, lézervágó vagy 3D nyomtató.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában