Jegyzet

2 órája

Ne legyen jogotok!

Mindenkit megrázott a hír, hogy Sallai Nóra színésznő és ötéves kisfia súlyos autóbalesetet szenvedett Alsónémediben.

Lukács Zsófia

A balesetet követő napokban már megjelent egy videófelvétel a tragikus ütközésről. Ezen látszott, ahogy az Opelt vezető Sallai Nóra a Haraszti útra kanyarodik az egyik mellékutcából, amikor óriási sebességgel belevágódott a járművébe egy BMW.

Sallai Nóra színésznő és ötéves kisfia súlyos autóbalesetet szenvedett Alsónémediben
Sallai Nóra színésznő és ötéves kisfia súlyos autóbalesetet szenvedett Alsónémediben
Forrás: Bors

Sallai Nóra kisfia nem élte túl a balesetet

Aztán néhány nappal később jött a hír: a kisfiú nem élte túl a balesetet. Számomra pedig hihetetlen, hogy már megint ugyanaz a forgatókönyv. Ha ezt egy akciófilmben látom, akkor az az első gondolatom, hogy ez biztos szándékos leszámolás volt. A megengedett sebesség mintegy duplájával érkezett a kereszteződésbe a BMW, ez véletlen nem lehet, csakis szándékos. Miért nincs tisztában azzal a sofőr, hogy ha ilyen magatartást tanúsít az utakon, az valakinek az életébe kerülhet? Ezúttal egy ártatlan gyermek életébe.

Annyi példa volt már erre: ott volt a Dózsa György úton 140 kilométer per órával száguldozó fehér Mercedes, a balesetben két férfi, egy kisgyerekes apuka és egy egyetemista fiatal vesztette életét. Noha örökre eltiltották a vezetéstől, ismét luxusautó volánja mögé ült. Láttuk azt is, ahogy az Árpád hídon versenyeztek a lóerők, és ebből is halálos baleset lett. A csaknem 700 lóerősre tuningolt autó sofőrje egy 26 éves, szabályosan közlekedő kerékpárost gázolt halálra. Tényleg annyira menő dolog az, hogy a luxusautó kormánya olyan emberek kezébe kerül, akiknek nem számít sem Isten, sem ember, sem törvény? Azt hiszik, hogy majd ettől válik belőlük valaki. Most már vált is belőlük…

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában