Nool.hu podcast

Tegnap, 14:54

Így készítsd el a legújabb őszi dekorációkat! (podcast)

A hatalmas melegek után elérkezett a sokak által várt ősz. Bistei Viktória salgótarjáni kreatív tanácsadó elárulta, mely őszi dekorációk hódítanak idén.

Sipos Nina Vivien

Beköszöntött vármegyénkben is az esős, hűvös ősz, amely bizony egyet jelent a bekuckózós időszak kezdetével. Mostanában egyre divatosabbnak számít, hogy az otthonunkat az aktuális évszaknak és trendeknek megfelelően alakítjuk, az ősz meghitt hangulatát pedig könnyedén otthonunkba varázsolhatjuk pár dekorációval, amelyeket akár mi magunk is elkészíthetünk. 

Bistei Viktória tanácsokat adott az őszi dekorációkhoz
Őszi dekorációs ötleteit osztotta meg  portálunkkal Bistei Viktória
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás:  Nool

Az őszi dekorációk melegséget sugároznak

Bistei Viktória alkotóval, a salgótarjáni Kreatív Kávézó Egyesület elnökével beszélgettünk arról, hogy mik azok az időtálló és klasszikus elemek, amelyek mindig igazi őszies légkört teremtenek otthonunkban, illetve melegséget és természetességet sugároznak. Mint elmondta, továbbra is népszerű dekorációs elemnek számít a tök, a dísztök, a falevelek, a száraz növények, és a termések, ezek pedig maximum némi elrendezést igényelnek ahhoz, hogy jól mutassanak lakásunkban. 

Kifejtette: mint minden évben, idén is újabb őszi trendek hódítanak, amelyekről részletesen podcast-adásunkban hallhatsz! Mindemellett pár ötletet és tanácsot is megosztott velünk Bistei Viki arról, hogyan készíthetünk könnyedén, saját kezűleg őszi dekorációt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában