Köszönet

1 órája

Leköszönő nyugat-nógrádi polgármestereket búcsúztattak

Lászlók Judit

A Börzsöny Térsége Egyesületnek 16 önkormányzat a tagja, melyek közül négy településen történt vezetőváltás a 2024-es önkormányzati választások eredményeképpen. Hugyecz Ádám, az egyesület elnökének meghívására a települések polgármesterei Nőtincsen gyűltek össze a napokban. 

„A szakmai fórum során a polgármesterek egyeztettek a hamarosan megnyíló pályázatokról. A Településkép fejlesztése pályázaton belül minden tag önkormányzat ötmillió forint értékben pályázhat a település ingatlanjai, közterei és arculata felújítása, fejlesztése érdekében” – tájékoztatta portálunkat Hugyecz Ádám. A Börzsöny Térsége Egyesület elnöke kitért arra is, hogy a találkozó ünnepélyes részeként a jelenlévők megköszönték a szolgálatukat befejező polgármesterek munkáját, valamint a településük érdekében tett több évtizednyi tevékenységet. Ennek értelmében köszöntötték Pintér Bertalant, Nógrádsáp, Agárdi András, Ősagárd, valamint Hajnis Ferenc, Tolmács leköszönő polgármesterét is. Mint mondta, sajnos Vezér Attila, Romhány szintén leköszönő polgármestere egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott részt venni a találkozón.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában