Tudományok

3 órája

Kutatók éjszakája rendezvényen jártak a tarjáni iskolások Budapesten

Budapesten jártak a napokban a salgótarjáni Semmelweis Egyetem (SE) Kanizsai Dorottya Többcélú Szakképző Intézmény diákjai és tanárai. Az iskola nevét is adó felsőoktatási intézmény egyik karán tartották meg a Kutatók Éjszakája rendezvényt, amelyen számos érdekes program várta a látogatókat.

Sipos Nina Vivien

A salgótarjáni székhelyű SE Kanizsai Dorottya Többcélú Szakképző Intézmény kilenc diákja Balla Viktor tanár úr és Radics Sándor igazgató kíséretében Budapesten, a Semmelweis Egyetem Pető András Karján jártak a közelmúltban. 

Kutatók Éjszakája
A Kutatók Éjszakája rendezvényen a látogatók kipróbálhatták a kerekesszékes vívást is
Forrás: Facebook

A látogatók a Kutatók éjszakája elnevezésű rendezvényen a Kerekesszékes vívás a rehabilitációban című program aktív résztvevőiként, Makk Ádám igazgató segítségével megismerkedhettek a sportág speciális alapjaival, kipróbálhatták a kerekesszék nyújtotta lehetőségeket, illetve korlátokat. 

Kutatók Éjszakája, kutyás segítséggel.

Ezt követően kutyás terápia a „Pető oviban” bemutató foglalkozáson vettek részt, ahol az ebek segítő tevékenységéről tanulhattak. A salgótarjáni iskola a közösségi oldalán tájékoztatott az eseményről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában