Idősek hónapja

2 órája

Programok köszöntik a salgótarjáni idősek otthona lakóit

Október az idősek hónapja. Ezekben a hetekben számos program köszönti a lakókat a salgótarjáni idősek otthonában is.

Az intézményben az év minden szakában arra törekszenek a dolgozók, hogy különféle foglalkozásokkal, rendezvényekkel tegyék változatossá a szépkorúak mindennapjait az idősek otthonában. Azonban ezekben a hetekben még több esemény várja a lakókat.

Programok várták az időseket
Forrás: Facebook

Programokkal kedveskedik lakóinak az idősek otthona

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza-Baglyaskő Időskorúak Otthona közösségi oldalán arról számoltak be, hogy a közelmúltban egy különleges meglepetéssel köszöntötték a lakókat az idősek világnapja alkalmából. Peller Anna előadóművész látogatott el az otthonba, ahol nem csak a lakókat, hanem a dolgozókat is elvarázsolta előadásával. A napot finom desszert is édesítette. 

Pál Cecília, az intézmény vezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy októberben még számos programmal készülnek. Családi napot tartanak, ahol az idősek, az otthon munkatársai, sőt a hozzátartozók is műsort adnak. Ezen kívül kirándulás is vár majd a szépkorúakra. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában