Tökfejek

7 órája

A halloweeni szörnyek elérték a bátonyterenyei művelődési házat (fotók)

A napokban megyénk számos településén szerveztek szó szerint tökjó programokat. Bátonyterenyén is egy ilyen rendezvény hangolta a résztvevőket a halloweenra.

Gulyás Edina

Vármegyénk több településen is „tökös” programokkal várták a rémséges ünnepre készülőket a napokban. Szombaton a Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. munkatársai is egy játékos délutánnal hangolták az érdeklődőket halloweenra. 

halloween
Bátonyterenyén is a halloweenre hangoltak hétvégén
Fotó: Kis Krisztian / Forrás: Beküldött

Ételszobrász faragta a tököt a halloweeni programon

Mókás ügyességi versennyel vette kezdetét a rendezvény készülnek a Városház téren, innen indulva több állomáson is bizonyíthatták ügyességüket a csapatok. Az Ady Endre Művelődési Központban folytatódik a hangulatos program, amelynek termei az alkalomhoz illő díszben várták a látogatókat.

Szellemek, tökfejek, boszorkányok, hálót szövő pókok között természetesen nem maradt el a tökfaragás, amelynek lépéseit egy profi ételszobrásztól leshették el a jelenlévők. A gyerekeket kreatív foglalkozás és csokiosztó show is várta, a felnőttek pedig a kézművesek szebbnél szebb portékáit csodálhatták és vásárolhatták meg. A délutánt sütivásár is ízesítette, amelynek bevételét a Mancs Menedék Állatvédő Egyesület kapja. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában