Alakuló ülés

2024.10.12. 07:00

Esküt tettek: megalakult az új önkormányzat Mátramindszenten

A napokban tartotta alakuló ülését Mátramindszent új önkormányzata. Az eseményen Horváth János polgármester és a képviselő-testület tagjai is esküt tettek.

Gulyás Edina

A faluvezető arról tájékoztatta portálunkat, hogy Usák László lett a község alpolgármestere, aki 1982 óta vesz részt képviselőként a közügyekben. Miután esküt tettek, a tervekről is szó esett.

esküt tettek, képviselő-testület
Esküt tettek a testület tagjai. Középen Horváth János polgármester
Fotó: Beküldött

Esküt tettek, majd a terveket ismertette a polgármester

Horváth János az elkövetkező öt év programját is ismertette a jelenlévőkkel. Mint mondta, a legfontosabb cél Mátramindszent biztonságos működtetése. A belterületi utak javítása, a csapadékvíz-elvezető árkok építésének folytatása és a temetőparkoló kialakítása is az elkövetkező időszak feladata. A további fejlesztésekhez folyamatosan keresik a pályázati lehetőségeket, ahogy a turizmus előmozdításához is. Mindezeken túl a helyi közösségek erősítése, a kapcsolatok ápolása is a megvalósítandó célok között szerepel.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában