Idősek napja

2 órája

Élőzene és vacsora várta a szépkorúakat Mátramindszenten

Az előző évek hagyománya szerint idén is megrendezték az idősek napi ünnepséget Mátramindszenten. A hangulatos délutánon a 65 évnél idősebb szépkorú lakókat köszöntötték.

Gulyás Edina

Idősek napi ünnepségre várta a település 65 évnél idősebb lakóit Mátramindszent önkormányzata a napokban. A művelődési házban megtartott programon Horváth János polgármester köszöntötte a szépkorú jelenlévőket. 

szépkorú
Műsorral köszöntötték a szépkorúakat
Fotó: Kis Krisztian / Forrás: Beküldött

Jól szórakoztak a szépkorúak

– Kötelességünk biztosítani, hogy községünkben méltóságteljes öregkora, helye és szerepe legyen minden itt élő, idősödő embernek. Ezzel a programmal minden évben a szépkorú lakók tiszteletére hívjuk fel a figyelmet – fogalmazott a faluvezető. – Ez a nap kiváló alkalom arra, hogy a felgyorsult világunkban megálljunk egy pillanatra és időt áldozzunk azokra, akiknek arra a legnagyobb szükségük lenne. 

Mint mondta, nagyon fontos, hogy az igazi értékek kerüljenek előtérebe, mint a türelem, a megértés, a személyes kapcsolatok és a közösség. Az idősek napi rendezvényen a helyi óvodások és a Rozmaring Asszonykórus adott műsort, a jó hangulatú délutánt élőzene és vacsora is színesítette.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában