Állásbörze

3 órája

Állásajánlatok közül válogathatnak a salgótarjáni börzén

Érdemes lesz ellátogatni a salgótarjáni sportcsarnokba azoknak, akik állást keresnek vagy váltani szeretnének. A vármegyei kormányhivatal idén is megrendezi a szokásos őszi állásbörzét.

Gulyás Edina

A Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztálya a Járási Hivatalok Foglalkoztatási Osztályának közreműködésével idén is megrendezi az őszi állásbörzét. A rendezvénysorozat harmadik állomása Salgótarjánban, a Városi Sportcsarnokban lesz október 17-én, csütörtökön – adták hírül a kormányhivatal közösségi oldalán.

Mint arról beszámoltak: az álláskeresők és azok, akik váltani szeretnének 9 és 12 óra között több mint 610 betöltésre váró munkalehetőség között válogathatnak. A börzén a kiállítók lehetőséget kínálnak a megváltozott munkaképességű munkavállalóknak is, valamint részmunkaidős ajánlatok is szerepelnek a betölthető állások közt. Mindezeken túl az ingyenes szakképzéseket biztosító megyei szervezetek is bemutatják képzési palettájukat. A foglalkoztatási szolgálat munkatársai pedig segítséget nyújtanak a jelentkezési szándék leadásában a munkáltatók felé.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában