Nemes felajánlás

6 órája

Árva állatokon segített a salgótarjáni óvodások adománya

A salgótarjáni Nyitnikék Tagóvoda nemes kezdeményezést hirdetett. A gyerekekkel összegyűjtött adományt a Mancs a Szívben Állatvédő Egyesületnek ajánlották fel.

Palchuber Kinga

A Nyitnikék Tagóvoda Facebook-oldalán közölte: idén az állatok hete alkalmából gyűjtést szerveztek a Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület négylábúinak. Mint írták, sok árva kutyának és macskának sikerült – az óvodások családjának és az intézmény kollektívájának köszönhetően – konzerveket, száraz tápokat, jutalomfalatokat, lepedőket és takarókat összegyűjteni.

adomány
Állatvédőknek adták az adománycsomagot az óvodások
Forrás: Facebook/Nyitnikék Tagóvoda

Hálásak az adományért

Az intézményvezetés nagyon hálás a felajánlásokért, s reményeik szerint ezzel sikerült az apróságok és a szülők szemléletét is formálni. Közleményükben kiemelték, hogy az adománygyűjtéssel nem csupán segítettek az állatvédőknek, de az állatvédelem fontosságára is felhívták a figyelmet. Az óvoda bejegyzésében rámutatott, hogy minap az adománycsomagot át is adták az egyesület képviselőjének, Paróczi Katalinnak. Az állatvédő nagyon hálás volt az óvoda közösségének.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában